To je to što me zanima!

Lukino remek-djelo u izboru za gol Eura! Ovdje možete glasati

Među kandidatima za nagradu su i Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Paul Pogba, Lorenzo Insigne, Federico Chiesa, Alvaro Morata, Mikkel Damsgaard i Andrij Jarmolenko
Vidi originalni članak

Fantastičan gol Luke Modrića u pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije protiv Škotske (3-1) uvršten je među deset najljepših golova Europskog prvenstva, a najljepšem će odlučiti navijači na službenoj stranici Uefe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je protiv Škotske u 62. minuti zabio vanjskom za 2-1, pravo malo remek-djelo koje nas je gurnulo prema prolasku skupine.

Kapetan se tim golom upisao u povijesti "Vatrenih" kao najstariji hrvatski strijelac na europskim prvenstvima. Zabio je s 35 godina i 286 dana. Također, Modrić je najmlađi strijelac Hrvatske na EP-ima. Na Euru 2008. protiv Austrije zabio je s 22 godine i 273 dana.

Svakako najviše izgleda za nagradu ima majstorija češkog napadača Patrika Schicka koji je Česima u prvom kolu skupine D zabio s centra. Česi su u 52. minuti presjekli loptu te jurnuli u kontru, a Schick je pucao sa sredine igrališta prebacivši neopreznog vratara Davida Marshalla.

GEM SET HRVATSKA Modrić i Čilić veliki favoriti, dok Mandžukić i Jurina brane naslov SIN IVAN Mateo i Izabel Kovačić krstili su sinčića, Luka Modrić mu je kum

Među kandidatima za nagradu su i Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Paul Pogba, Lorenzo Insigne, Federico Chiesa, Alvaro Morata, Mikkel Damsgaard i Andrij Jarmolenko.

O izboru deset najljepših golova odlučivala je Uefina tehnička komisija u kojoj su Packie Bonner, Esteban Cambiasso, Fabio Capello, Cosmin Contra, Corinne Diacre, Jean-Francois Domergue, Dušan Fitzel, Steffen Freund, Frans Hoek, Aitor Karanka, Robbie Keane, Gines Melendez, David Moyes, Mixu Paatelainen, Peter Rudbæk i Willi Ruttensteiner.

Konačan sud donijet će navijači glasajući na Uefinoj stranici, a to možete učiniti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • iv@n@ 14.07.2021.

    Luka❤

  • City4Life 13.07.2021.

    Yarmolenko, Pogba i Schick su zabili bolje

  • noelsz 13.07.2021.

    LM10

Komentiraj...
Vidi sve komentare