Obavijesti

Sport

Komentari 6

Modrić i Čilić veliki favoriti, dok Mandžukić i Jurina brane naslov

Modrić i Čilić veliki favoriti, dok Mandžukić i Jurina brane naslov
3

Na drugom izdanju humanitarno-teniskog spektakla danas će u Petrinji za Zakladu Marin Čilić tenis zaigrati Modrić, Mandžukić, Kovačić, Perišić, Cindrić, Žukovski, a pjevat će Albina Grčić...

Koliko sam čuo, Mandžukić se priprema već dva mjeseca, a Luka i ja nismo igrali zajedno od prošlog ‘Gem, set, Hrvatska’, prije dvije godine, kaže Marin Čilić.

Pokretanje videa ...

Drugo izdanje humanitarno-teniskog spektakla danas će se održati u Petrinji, a osam parova naših sjajnih sportaša bit će podijeljeni u dvije skupine.

Nositelji skupine A (Petrinja) su Luka Modrić i Marin Čilić, a uz njih će zaigrati Donna Vekić i Nikola Božičević, Nikola Mektić i Timofej Žukovski te Franko Lazić i Ivan Majoli. U skupini B (Hrvatska Kostajnica) natjecat će se pobjednici prvog izdanja turnira iz 2019. godine: Mario Mandžukić i Patrik Jurina, Borna Ćorić i Ivan Perišić, Mate Pavić i Mateo Kovačić te Ivan Dodig i Luka Cindrić.

Pandemija korona virusa je praktički zaustavila cijeli svijet, pa tako i prošlogodišnje izdanje turnira “Gem, set, Hrvatska”, ali Zaklada Marina Čilića opet “radi” punim pogonom.

Najveći hrvatski sportaši su prije dvije godine igrali za djecu iz Tordinaca koji se danas mogu pohvaliti najmodernijim sportskim igralištem.

- Želimo djeci iz ovoga kraja Hrvatske izgraditi dva sportska terena, po jedan u Petrinji i Hrvatskoj Kostajnici. Favoriti? Mandžukić za sada ima najviše bodova na turniru pa će ga svi htjeti srušiti, ha, ha - sa smiješkom kaže Čilić.

Petrinja: Marin Čilić družio se s djecom prvog dana humanitarne akcije Gem Set Hrvatska

Turnir će danas otvoriti hrvatska pjevačica Albina Grčić, koja je predstavljala Hrvatsku na nedavnom Eurosongu, a onda počinje teniski spektakl.

- Ove godina nam je organizacija bila malo teža, neki sportaši su u završnim pripremama za Olimpijske igre, ali svi koji su bili slobodni su se odazvali. Zahvaljujem se svima na dolasku u Petrinju, svi smo prije dvije godine uživali na Šalati, pa ćemo sad uživati i u Petrinji - završio je Marin Čilić.