To je to što me zanima!

Lyon slomio PSG, teška ozljeda Neymara, plakao je na nosilima

Nogometaši Lyona slavili su na Parku prinčeva u posljednjem susretu 14. kola Ligue 1. Jedini gol je zabio Kadewere u 35. minuti nakon pogreške Kimpembea, a na kraju susreta se vjerojatno teško ozlijedio Neymar
Vidi originalni članak

Najgori mogući rasplet dogodio se za PSG u derbiju kola Ligue 1 protiv Lyona. Izgubili su utakmicu na domaćem terenu (1-0), a vjerojatno su na duže vrijeme izgubili i Neymara jer je Brazilac teren napustio uplakan na nosilima duboko u sudačkoj nadoknadi nakon što ga je pokosio Mendes i za to dobio izravan crveni karton.

Od prve je minute sve slutilo na lošu večer Parižana. Nisu mogli spojiti dva dodavanja, Marquinhos i Bernat gledali su utakmicu s tribina, a Mbappé je krenuo s klupe. Lyon je uglavnom imao bolje ideje u napadu, u dva je navrata sjajno reagirao Navas, ali ništa nije mogao u 38. minuti kad je pogriješio Kimpembe i poklonio gol Kadewereu.

U drugom poluvremenu pokušali su Tuchelovi izabranici napasti, ušao je i Mbappé, ali nisu uspjeli stvoriti nijednu ozbiljnu šansu. Dogodilo im se najgore po njih, za nastavak sezone vjerojatno su izgubili jednog od najboljih igrača u momčadi - Neymara. Brazilac je krenuo u dribling i prošao Mendesa, a ovaj mu je u 'škare' uhvatio lijevu nogu i vrlo vjerojatno slomio Ahilovu tetivu, a možda i nešto više za što je nakon pregleda VAR snimke dobio crveni karton.

Puno je padao Neymar na večerašnjoj utakmici, ali nakon ovog pada nije se mogao pridići. Lyon je slavio u Parizu nakon 13 godina i skočio na drugo mjesto u Ligue 1 sa 29 bodova u 14 utakmica, isto koliko ima i Lille našeg Domagoja Bradarića na prvom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ivano791 14.12.2020.

    mozemo li dobiti ikakve vijesti od Uth-u koji je isto imao tesku ozljedu a ne vijest od Neymara cim padne sa kreveta

  • EPIC GUY 14.12.2020.

    to mu je zato šta je plakalo cijeli život za svaki faul, sada ima zašto.... glumac sa jako dobrom tehnikom i praznom glavom

  • HatersGonnaHate 14.12.2020.

    a teško neymara u suze naterat

Komentiraj...
Vidi sve komentare