To je to što me zanima!

M. Ballack predao kapetansku vrpcu, oprašta se od Njemačke

Ballack je sam stao na kraj višemjesečnim špekulacijama o njegovoj sudbini u njemačkoj reprezentaciji. Odlučio je završiti svoju karijeru u redovima 'Elfa'
Vidi originalni članak

Dugogodišnji kapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack (34) i službeno je okončao svoju reprezentativnu karijeru, potvrdili su iz Njemačkog nogometnog saveza (DFB)...

Na ovaj način stalo se na kraj dugotrajnih medijskih špekulacija o Ballackovoj sudbini u reprezentaciji.

U priopćenju DFB-a također stoji kako bi bivši igrač Bayerna i Chelseaja trebao odigrati oproštajnu utakmicu za "elf" 10. kolovoza kada će Njemačka odmjeriti snage protiv Brazila.

- Ballack je obilježio jednu eru i kao kapetan uvijek se stavljao na uslugu momčadi. U razgovoru s njim stekao sam dojam da razumije naše stajalište. Stoga mislim da je svima u interesu jedna ovakva iskrena i jasna odluka – rekao je njemački izbornik Joachim Löw.

Skupio je 34-godišnji Ballack 98 nastupa u dresu "elfa", ali nije zaigrao za Njemačku od od ožujka prošle godine, a ozljeda gležnja uvjetovala i njegovo propuštanje Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Nastupio je na trima Europskim prvenstvima (2000., 2004., i 2008. godine), kao i dvama Svjetskim prvenstvima (2002. i 2006.).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MissMadrid 16.06.2011.

    Pa jel nije mogao jos 2 nastupa odradit da ima tocno 100... Velik igrac! Svaka cast!

  • TeoDelić 16.06.2011.

    velik igrac!!! svaka mu cast!!!

  • user_36996 16.06.2011.

    nikad mi se nije sviđao kao igrač! nisam ga volio ni dok je u bayernu bio, a veliki sam navijač bayerna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare