To je to što me zanima!

M. Barišić: Optimist sam, u momčadi ima dobrih igrača

Predsjednik Dinama Mirko Barišić kaže da nema razloga za paniku i vjeruje da će 'modri' već protiv Rijeke u prvom kolu HNL-a biti puno, puno bolji
Vidi originalni članak

Bojim se da je i ta bakljada imala utjecaj na igrače, uvukla se neka nepotrebna nervoza, izjavio je Mirko Barišić nakon “mučenja” Dinama protiv sjevernoirskog Linfielda. Iako su “modri”, koji potiho najavljuju i napad na Ligu prvaka, “ako im se pojavi prilika”, igrali protiv amatera, predsjednik igračima na igri nije ništa zamjerio.
- Protivnik se grčevito branio pa se stvorio utisak nemoći. No mislim da je to sve prolazno, Dinamo će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Ja sam veliki optimist, u momčadi ima dobrih igrača, ali se mora još puno raditi. Vjerujem da ćemo već u nedjelju protiv Rijeke i onda protiv Domžala igrati puno bolje.
Trener Ivanković ne prestaje hvaliti i zahvaljivati se navijačima, no u srijedu protiv Linfielda su bakljama bačenim na teren utakmicu gotovo prekinuli.
- Postojala je velika opasnost da sudac prekine utakmicu. On je to mogao komotno napraviti i reći nam: 'Gospodo, više na ovom stadionu ne možete igrati’. I ovako nam vjerojatno slijedi prijava, nadam se samo ne prevelika.
Čini se da je i ta bakljada bila dio navijačkog revolta zbog Mirka Hrgovića.
- Klub stoji iza Mirka, on ima našu punu podršku. S pravom je doveden i nije korektno prozivati ga. On je, rečeno u žargonu, naš čovjek, naš dečko, koji će izgarati za svoj klub.
Klub se ne namjerava pokušati “pomiriti” s navijačima.
- Ekscesi nisu u redu i nije na nama da ih rješavamo nego na državi.

MIRKO BARIŠIĆ O MIRKU HRGOVIĆU
Mirko će igrama dokazati da smo ga s pravom doveli. On je naš dečko, naš čovjek koji će izgarati za svoj klub.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torcida_4ever 24.07.2008.

    ma daj kako netko moze bit optimistican pored ovakve igre!? rijeka ce vas u nedjelju razbit!!! torcida_lapad slazem se s tobom!

  • torcida_lapad 24.07.2008.

    ma koji si ti optimist momčad ne može pobjedit albanski klub pekara.Hajduk ce ove sezone bit prvak.Dinamo sa ovakvom momcadi i borbenoscu nemože ništa

  • mirni1 24.07.2008.

    ....... Ekscesi nisu u redu i nije na nama da ih rješavamo nego na državi.... Pitam se onda kog vraga je angažirana policija za vrijeme utakmice? Tko to plaća? A i zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare