To je to što me zanima!

M. Peroš i Miše se vratili, a još nisu ni otišli iz Hajduka

Iako je dio medija smatrao da je cijelo vodstvo Hajduka na odlasku, sastankom u subotu potvrđeno je da Peroš i Miše ostaju u Hajduku
Vidi originalni članak

Prošloga tjedna dio medija nesklonih aktualnom vodstvu i struci Hajduka "smijenilo" je kompletno vodstvo kluba, od predsjednika Mate Peroša do trenera Ante Miše. Valjda po inerciji, nakon sjajne predstave i pobjede nad Dinamom Miše i Peroš su "rehabilitirani". Ustvari se nije dogodilo ništa spektakularno, jer o smjenama nije bilo govora, pa tako ni o povratku "otpisanih". Ono što se zaista dogodilo je sastanak ljudi iz državnog vrha s nekolicinom krupnih dioničara Hajduka na kojem je samo potvrđeno zadovoljstvo dosad učinjenim u preoblikovanju i vođenju kluba te dogovoren nastavak zajedničke suradnje.
Bilo je riječi i o strategiji nakon lokalnih izbora, jer će budući gradonačelnik Splita zasigurno imati svoje argumente i vizije vođenja Hajduka. Još tijekom preoblikovanja krupni su dioničari dobili naznake kako će moći otkupiti i dio dionica od Grada Splita te tako prikupiti većinu udjela i samostalno upravljati Hajdukom. Zbog toga su i osnovali zajedničku tvrtku Naprid bili, koja bi operativno vodila cijeli posao. U sljedećih 15-20 dana, po formiranju nove vlasti u Splitu, bit će provedena i dokapitalizacija. Budući gradonačelnik bi trebao odlučiti hoće li zadržati 30-ak posto gradskog udjela u Hajduku te za iznos od stotinjak milijuna kuna povećati gradski budžet ili zadržati svih 55 posto dionica, a s njima i obavezu da financijski pomogne klub i osigura mu nekoliko milijunčića eura uoči sezone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tužni šokac 31.05.2009.

    molimte miše ostani jer ako odeš dinamo na godinu neće biti prvak danas igram 2 na klad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare