To je to što me zanima!

Ma kakav CR: Desiree Ronalda zamijenila Lazijevim Correom

Desiree Cordero (25) španjolski je model i viša misica koja najviše voli - nogometaše. Prije četiri je godine ljubila je Cristiana Ronalda (35), a danas je u vezi s Argentincem Correom (25)
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (35) svoje vrijeme u izolaciji bezbrižno provodi s Georginom (26) i djecom, njegova bivša djevojka Desiree Cordero (25) vježba u izolaciji sama. Ona je trenutno u Los Angelesu, a njezin sadašnji izabranik Joaquin Correa (25) je u Italiji gdje čeka bolje dana i nastavak Serie A.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Desiree je bivša Miss Španjolske 2014. godine, a 2016. godine bila je nakratko u vezi s Portugalcem. No, CR je sve prekinuo jer je 'ona bila previše gladna slave'. Cristiano je poznat po svojoj 'gladi', ali očito ga je fatalna Španjolka nadvladala u tom području. Sigurno voli nogometaše jer je prije CR-a ljubila bivšeg nogometaša Betisa, Vincenza Renellu (31).

Pokušavala je i sa sinom bivšeg Realovca Fernanda Hierra, Alvarom Ruizom, ali na kraju je ljubav pronašla zagrljaju Argentinca Joaquina Corree (25) koji trenutno igra za Lazio. Par je zajedno od ožujka 2018.

Španjolka je model od 17. godine kad je u Istanbulu prvi put izašla na pistu. Par je odvojen jer manekenka svoj posao radi po svijetu, dok Correa u Rimu čeka nastavak sezone u Serie A. Sad se sigurno neće vidjeti još neko vrijeme, ali i korona će proći...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 13.04.2020.

    Pcka ko pcka

  • maximuszg 13.04.2020.

    Vijest bi bila da je sa centarforom Vinogradara !

  • itakoredom 13.04.2020.

    Uletio bi u nju ko Doris Prcic Dogoznica u kredit za kucu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare