To je to što me zanima!

Ma kakva Arianny, pogledajte prvu hrvatsku ring djevojku

Ona je seksi, ali na potpuno prirodan način, što se danas viđa sve rijeđe, rekao je Viktor Drago o Josipi Cvit (20) iz Zagreba, prvoj službenoj ring djevojci MMA lige
Vidi originalni članak

Arianny Celeste najpoznatija je ring djevojka, a radi za UFC. I Hrvatska MMA liga ima svoju Arianny, prva službena ring djevojka je Josipa Cvit (20) iz Zagreba.

U ogromnom izboru, vodstvo MMA lige odlučilo se za prirodnu ljepoticu.

- Tražili smo novo lice. Josipa je seksi, ali na prirodan način, što se danas viđa sve rijeđe. Josipa je vesela i neopterećena, tijekom snimanja se šalila na svoj račun i pokazala da se bez problema može snaći u muškom društvu jer kad je upoznate shvatite da ne igra na kartu dekoltea, već humora – izjavio je Viktor Drago.

Borci u kavezu, a Josipa između rundi, dobar poziv za drugi 'event' koji se sutra održava s početkom u 20.30 sati u Ciboni.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mučkođubre2 02.03.2013.

    ja bi s njom u ring ak može?

  • Sićka 02.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Thunderdome 01.03.2013.

    ne znam za vas,ali meni je bolja ova sto nosi one runde iz UFC-a,a da ne spominjem aktualnu UFC prvakinju :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare