To je to što me zanima!

'Ma, kakva borba za naslov. Mi moramo izboriti Ligu prvaka'

Moram se plasirati u Ligu prvaka i znam koliko je to teško.  Ljubitelji nogometa nemaju strpljenja. Žele pobjedu u svakoj utakmici. Znam svoj posao. Znam što moram učiniti, rekao je Klopp
Vidi originalni članak

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp bio je zadovoljan predstavom svojih igrača, iako nisu pobijedili Manchester United (0-0) u izravnoj borbi za vrh Premiership.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, naglasio je da moraju zaboraviti utrku za naslov i razmišljati kako izboriti Ligu prvaka u sljedećoj sezoni. 

Liverpool se osvajanjem tek tri boda u posljednje četiri premierligaške utakmice 'srozao' na četvrto mjesto. Peti Tottenham bod manje, a šest Everton dva manje, također uz utakmicu manje.

Liverpool koji gazi sve pred sobom je prošlost, a realnost je da je momčad karizmatičnog Nijemca 348 minuta bez zabijenog gola. Firmino, Mane, Salah...bore se sa samopouzdanjem proteklih utakmica, a kad je tako, cijela je momčad u krizi. 

- U sezoni smo u kojoj smo završili drugi s 97 bodova, o osvajanju naslova počeo sam razmišljati tek kad je bilo jasno da smo izborili Ligu prvaka. Znam svoj posao. Znam što moram učiniti - rekao je Klopp nakon utakmice pa objasnio "što mora učiniti":

- Moram se plasirati u Ligu prvaka i znam koliko je to teško.  Ljubitelji nogometa nemaju strpljenja. Žele pobjedu u svakoj utakmici. Ne razlikujem se previše od toga. Ali dovoljno sam dugo u poslu da znam da postoje teža razdoblja. I ovo nije najteže razdoblje koje sam prošao u životu, nije ni blizu. Moramo biti strpljivi.

ODLUČIO ŽDRIJEB FA kup: Man. United - Liverpool!

Da nije dvaput spašavao Alisson Becker u drugom poluvremenu, United bi proslavio prvu pobjedu na Anfieldu od siječnja 2016. 

Ole Gunnar Solskjaer, je s druge strane, mogao biti zadovoljan jer su (bar privremeno) ostali na vrhu Premiershipa, ali tvrdi da njegova momčad može i mora bolje.

ZAHUKTAVA SE U ENGLESKOJ City razbio Palace i skočio na 2. mjesto, 'nula' Uniteda i 'redsa'

- Mislim da nismo igrali dovoljno dobro. Nismo se nametnuli u igri. Stvorili smo dvije odlične prilike, golman je dvaput briljantno obranio.

- Oni su odlična momčad, ali imaju problema s ozljedama. Dobar je osjećaj što su igrači razočarani što su odavde otišli sa samo jednim bodom.

NADIGRAO BURNLEY Man. Utd na vrhu Premier lige!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • It's kišing 18.01.2021.

    Ja isto sretan ako Man Utd izbori Ligu prvaka...

  • 18.01.2021.

    you never walk alone

Komentiraj...
Vidi sve komentare