To je to što me zanima!

Zaboravite menadžere: One će dovući Lea Messija u Chelsea?

Engleski mediji pišu o važnom faktoru koji bi mogao privući Messija u Chelsea. A to je prijateljstvo između Messijeve žene Antonelle i Fabregasove cure Danielle...
Vidi originalni članak

Leo Messi i Cesc Fabregas bliski su prijatelji još iz dana dok su skupa dijelili svlačionicu Barcelone. Cesc se vratio iz Arsenala u Barcelonu 2011. čime je najviše usrećio Messija, ali i svoju djevojku Daniellu Semaan. Kad je Fabregas odlazio iz Barcelone u Chelsea prošloga ljeta, Daniella je na društvenoj mreži objavila kako će joj jako nedostajati Antonella Roccuzzo, Messijeva izabranica.

To i intenzivno druženje Antonelle i Danielle proteklih mjeseci bilo je dovoljno engleskim medijima da zaključe kako bi upravo ove dvije djevojke mogle biti prekretnica u ovome što se priča posljednih nekoliko dana. Messi u Chelseaju.

U prilog priči ide i konfuzna situacija u Barceloni i Enriqueovo postavljanje Messija na klupu. Kad se tome pridoda sočnih pola milijarde eura koje navodno Chelsea ima spremljenih za Messijev šestogodišnji ugovor i otkup od Barce...

Antonella i Daniella često se druže, a to je lako provjeriti brzim pretraživanjem njihovih profila na društvenim mrežama. Englezi su izvadili fotografije s provoda na Ibizi, zajedničke provode u noćnim klubovima te šopinge u Londonu. 

Što na sve to kaže Cesc Fabregas, za kojeg su Englezi kazali kako nagovara Lionela Messija da mu se pridruži na Stamford Bridgeu? 

- Nisam nikakav posrednik u Messijevom transferu. On je sretan u Barci - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • punisher_3 11.01.2015.

    prije ce antonella dobit nogu nego sta ce messi prec u chelsea :D

  • dubi1953 11.01.2015.

    da Messi nema love koliko ima ova ga ne bi ni pogledala

  • 1980bena 10.01.2015.

    antonela je avion!

Komentiraj...
Vidi sve komentare