To je to što me zanima!

Ma, ne treba meni ovo: Sol Campbell odlazi iz 4. lige

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Notts County ovoga je ljeta uz Campbella doveo i Kaspera Schmeichela i Svena Gorana Erikssona. No iskusni se branič neobično brzo predomislio
Vidi originalni članak

Ovo je veliko razočaranje, nisam očekivao ovakav početak, govorio je utučeni trener Notts Countyja Ian McParland nakon subotnjeg poraza 2-1 od Morecambea. Puno se buke dignulo zbog tog Notts Countyja ovoga ljeta, medijima je jedan četvrtoligaški klub postao iznimno zanimljiv nakon što je doveo Svena-Gorana Erikssona na mjesto direktora, a bivšeg golmana Cityja Kaspera Schemeichela na gol. No tek je dolaskom 34-godišnjeg Sola Campbella, prekaljenog reprezentativca, nastala potpuna euforija. Ali kratko je trajala ta bajka. Konkretno, samo do prve utakmice i prvog poraza. Campbell je sudjelovao u tom porazu, s njim u obrani i sinom Petera Schmeichela na golu Notts County primio je dva gola. U posljednjim je trenucima bod mogao spasiti baš golman Schmeichel, no njegove škarice nakon kornera bile su malo neprecizne.
- Ma, što meni sve ovo treba - pomislio je nakon utakmice Sol Campbell i odmah zatražio razgovor s čelnicima kluba. Zatražio je odlazak iz kluba, iako ima petogodišnji ugovor vrijedan 2,3 milijuna eura na godinu. Priču je donio The Sun stavivši na nju oznaku "exclusive". U ponedjeljak je Campbell došao u svlačionicu Notts Countyja i šokirao suigrače.
- Dečki, došao sam samo pozdraviti se, odlazim iz kluba - rekao im je bivši igrač Tottenhama, Arsenala i Portsmoutha. Nadao se da će postati i trener Notts Countyja te tako početi trenersku karijeru, a igrati u četvrtom razredu engleskog nogometa očito mu nije dovoljno primamljivo. Čak ni za 2,3 milijuna na godinu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • srdjan888 23.09.2009.

    svaka cast Schmicelu

  • tahuti 23.09.2009.

    pa napisao sam ,kad je bio transfer-\"što mu to treba\"

  • user_39199 23.09.2009.

    Jako se dugo zadrzao

Komentiraj...
Vidi sve komentare