To je to što me zanima!

Ma tko je ovaj momak? 'Cigano' je spremniji i 'izrezaniji' no ikad

Nakon dva poraza, od Curtisa Blaydesa (29) i Francisa Ngannoua (33), u oktogon se vraća Junior dos Santos (36). 'Cigano' će nastupiti na UFC-u 252. Brazilac izgleda odlično, a čeka ga Jairzinho Rozenstruik (32)
Vidi originalni članak

Bivši teškaški prvak UFC-a Junior dos Santos (36) napravio je zaokret u svojoj karijeri. Promijenio je nutricionista, krenuo na dijetu i to se pokazalo kao pun pogodak! Nakon što je nokautom izgubio dvije borbe u nizu, promjena je bila nužna, a očito je ovo samo početak jer bi u oktogonu mogao biti puno brži.

Brazilski bombarder ulazi u kavez protiv surinamskog udarača Jairzinha Rozenstruika (32) kojeg je u posljednjoj borbi nakon samo 20 sekundi 'uspavao' Francis Ngannou (33). Ta će se borba održati na UFC-u 252, priredbi koju predvode Stipe Miočić (37) i Daniel Cormier (41).

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja UFC zvijezde Aleksandra Rakića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neće to biti onaj stari JDS, zaista ovaj put 'Cigano' izgleda impresivno. A vidjet ćemo kako će se to odraziti na njegovu predstavu u borbi. Protiv Curtisa je imao 112 kilograma, a protiv Ngannoua 113, dok je kroz karijeru obično vagao 110 kilograma. No, poletnije nego ikad ući će u borbu protiv najvjerojatnije težeg protivnika.

Mogao bi tako stvoriti probleme Surinamcu koji će se sigurno pouzdati u svoju nokautersku snagu, a Dos Santos bi se mogao osloniti i na svoju brzinu. Borba može otići i na svih 15 minuta, a za to bi spremniji trebao biti upravo - Brazilac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Swan888 10.07.2020.

    Jedan od boraca sa najboljim karakterom legenda :)

  • 10.07.2020.

    Dos Santos se tukao u HW diviziji dok je HW divizija imala fajtere, dok se lupalo po dvije tri runde prije nokauta... Danas su u HW diviziji mnogi borci brutalni udaraci poput Rozenstruika, Ngannoua, Blaydesa...oni svoje fajtove zavrsavaju uglavnom u prvoj rundi... Ako ce Cigano biti aktivan na nogama, ne popusiti neku bombu, onda bi eventualno i mogao nesto protiv Rozenstruika... A osobno mislim da ce izgubiti jer ce Rozenstruik ici na brzi nokaut, jer ako ode u drugu rundu ili cak trecu, onda nema nikakve sanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare