To je to što me zanima!

Ma to, Kova! Pet godina nije zabio za Hrvatsku pa Portugalu utrpao dva! Pogledajte ih...

Bila je davna 2015. i vrući lipanj u Varaždinu kad je Mateo Kovačić zabio prvi gol za hrvatsku reprezentaciju. Gotovo pet i pol godina kasnije utrpao je drugi Portugalcima na Poljudu
Vidi originalni članak

Mario Pašalić dobio je sjajnu loptu na desnu stranu, primirio je i poslao po travi na peterac za Matea Kovačića.

Opalio je veznjak Chelseaja prvi put, obranio mu je Rui Patrício, ali dobio je Mateo popravnu priliku i pospremio je u mrežu za vodstvo protiv Portugala na Poljudu!

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Hrvatske na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi je to Kovačićev gol za hrvatsku reprezentaciju od 7. lipnja 2015. i prijateljske utakmice protiv Gibraltara u Varaždinu (4-0), tek drugi ukupno u 63. nastupu. I u pravom trenutku, u jako važnoj utakmici za ostanak u elitnom razredu Lige nacija. a kasnije dodao - još jedan!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

HRVATSKA - PORTUGAL 2-3 Dias zabio dva jedina gola u karijeri i srušio nas! Francuzi nas ostavili u elitnoj skupini...

Sjajno je Hrvatska izgledala u prvom poluvremenu, imao je i Josip Juranović čistu priliku povisiti naše vodstvo, ali je promašio gol. Protiv Cristiana Ronalda i društva, i s kombiniranom obranom, i bez napadača, sve je štimalo. Ali sve je poremetio crveni karton Marka Roga u 51. minuti.

Ronaldo je izveo slobodnjak, Dominik Livaković obranio, Ruben Semedo dao do Rubena Diasa koji posprema za 1-1 u 52. minuti. A samo osam minuta kasnije Diogo Jota je igrao rukom u našem šesnaestercu, sudac Michael Oliver nije to sudio i Joao Felix poslije je pogodio za preokret.

No to naše nije izbacilo iz takta, samo pet minuta poslije povukli smo polukontru, a Nikola Vlašić krasno ostavio loptu Kovačiću koji je odapeo i pogodio od desne stative u mrežu. Pravi eurogol i top u nogama u Kovačićevoj utakmici karijere u dresu "vatrenih".

Šteta zbog pogreške inače odličnog Livakovića u nadoknadi, kad je Dias zabio i drugi gol (jedina dva gola za reprezentaciju) za pobjedu Portugala.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • ambasador77 17.11.2020.

    Alibi igrac ... Sada moze sljedecih 10 utakmica opet odigravati prvom do sebe

  • TonyMax 17.11.2020.

    Turbo ste naporni sa ovim reklamama u videu

  • DeGogi 17.11.2020.

    Sad ne mora zabiti do 2028.

Komentiraj...
Vidi sve komentare