To je to što me zanima!

Trenera dvojice Hrvata maknuli iz momčadi zbog korona virusa

Sannino i Recenti ne pokazuju simptome, ali momčad će u sljedećem kolu protiv Diosgyora voditi bivši mađarski reprezentativac István Pisont (49), trener druge momčadi Honveda, javljaju iz Honveda
Vidi originalni članak

Mađarski prvoligaš Honved suspendirao je svog trenera Giuseppea Sannina (62) i njegova pomoćnika Alessandra Recentija (37). Razlog? Nisu to loši rezultati, Honved je na ugodnom petom mjestu. U klubu se boje da talijanski dvojac možda ima korona virus.

Honved je objavio da Sannino i Recenti nisu vodili treninge momčadi jer su bili u kontaktu s ljudima koji žive u Lombardiji te su iz predostrožnosti privremeno zamijenjeni.

Sannino i Recenti ne pokazuju simptome, ali momčad će u sljedećem kolu protiv Diósgyõra voditi bivši mađarski reprezentativac István Pisont (49), trener druge momčadi Honveda. 

- Jučer sam stigao iz Italije. Kad sam izašao iz aviona, odmah su mi izmjerili temperaturu. Sad me čekaju dodatni testovi, ali se osjećam dobro i nadam se da ću se što prije vratiti treninzima i radu s igračima - rekao je Sannino.

Inače, u Honvedu igraju i hrvatski braniči Ivan Lovrić (34) i Tonći Kukoč (29).

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ne_znalac 27.02.2020.

    Trener 2 hrvata dobio prehladu wow

Komentiraj...
Vidi sve komentare