To je to što me zanima!

Magic: LeBron James će u Knickse dođe li još netko

New York je u prednosti, oni samo moraju svoju ponudu učiniti zanimljivom za LeBrona, rekao je jedan od najvećih igrača u povijesti NBA lige
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih košarkaša NBA lige svih vremena Magic Johnson (50) iznio je svoje mišljenje vezano uz budućnost LeBrona Jamesa, najkorisnijeg igrača (MVP) lige prošle sezone. Jamesov ugovor s Cleveland Cavaliersima istječe na kraju ove sezone, a iako su mu iz kluba već u nekoliko navrata nudili produljenje, on na to nije pristao. Kao najveći favoriti za njegovo dovođenje spominje se klub iz Madison Square Gardena, koji u planovima ima okupiti momčad koja bi pucala na NBA prsten.
- New York je u prednosti, samo moraju svoju ponudu učiniti zanimljivom za LeBrona. On će doći u New York ako zna da će momčad pobjeđivati. Ako zagarantiraju dovođenje još nekog kvalitetnog imena, vjerujem da bi tada potpisali i Jamesa - rekao je Magic za New York Post.
Kao moguća pojačanja Knicksa na isteku sezone spominju se i Chris Bosh (Toronto) i Amare Stoudamire (Phoenix), obojica će imati status slobodnih agenata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jure_zd 14.12.2009.

    Idontgiveadamn Knicksi prodaju svoje najvrijednije igrace vec 2 godine i oslobađaju mjestu u salary capu za Le Brona i ekipu ove sezone su \"potirali\"3 najvažnija (time i najskuplja) igraca bez razloga ali svi znaju razlog Le Bron i ekipa tako da oni su najbogatiji u ovom trenutku i jedini ga mogu priušiti jer vec 2-3 sezone tiraju sve koji nešto vride :))) respitaj se malo prije nego što napišeš nešto pozz iz zd...

  • Idontgiveadamn 13.12.2009.

    ....i da....ima jedna stvar, a to je salary cap..dakle

  • Idontgiveadamn 13.12.2009.

    ...king james nikad neće biti poput micheala...a cleveland je kandidat za naslov kao i minesotta, dakle samo kandidat, a osvojit ga može NE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare