To je to što me zanima!

Maja Poljak: Italija? Moćna je, ali mi i nju možemo iznenaditi

Protiv Rusije smo pokazale da se možemo nositi s najjačim reprezentacijama na svijetu, najavila je Maja Poljak današnju (17 sati) utakmicu osmine finala EP-a
Vidi originalni članak

Hrvatske odbojkašice večeras igraju protiv Italije na odbojkaškom EP-u (17 sati). Pobjednice će izboriti nastup u četvrtfinalu.

- Mi smo svoj cilj ispunile. Osigurale smo nastup na olimpijskim kvalifikacijama u Ankari. Borit ćemo se za odlazak u Rio i to je najvažnije - rekla je Maja Poljak.

Prije dvije godine bile su u istoj situaciji. U osmini finala čekale su ih favorizirane suparnice, Nizozemke. Ovog puta za četvrtfinale će morati izbaciti Talijanke.

- I tad smo bili autsajderi. No ona Nizozemska i ova Italija ne mogu se usporediti. Talijanke su puno jače, njihova reprezentacija ima tradiciju uspjeha. Stalno su u vrhu i zato će nam biti puno teže - istaknula je Poljak.

Iznenađujuća pobjeda 3-0 protiv Ruskinja, aktualnih europskih prvakinja, daje nadu da ni Talijanke nisu nepobjedive.

- Nakon poraza od Bjeloruskinja u prvom kolu bile smo u panici. Danas je situacija malo drukčija. Ruskinje su igrale u najjačem sastavu i svejedno smo ih pobijedile. Italija? Pokazale smo da se možemo nositi i s najboljim europskim reprezentacijama - kaže Poljak. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 30.09.2015.

    protiv Rusije, moram priznati, bilo je iznenađenje. Ipak mislim, Ruskinje su igrali u prvoj brzini i čuvale se, sada ćemo protiv Italije vidjeti pravu Hrvatsku momčad, želim curama puno sreće u nastavku, bit će im potrebna...

  • dass123 30.09.2015.

    nije bila pobjeda od 3-0 nego od 3-2....curama sretno

  • Hladni Pan 30.09.2015.

    Daj Majo ne pričaj gluposti, Rusija vam je pustila zato jer njima ta pobjeda nije trebala a bugarke i bjeloruskinje su namjestile utakmicu. Objektivno, talijankama možda možete uzeti jedan set!

Komentiraj...
Vidi sve komentare