To je to što me zanima!

Majer i Rennes srušili moćni PSG! 'Vatreni' odličan u pobjedi

Hrvatski reprezentativac odigrao je skoro čitavi susret protiv prvoplasirane momčadi u francuskom prvenstvu. Odigrao je majstorsku utakmicu, skoro je zabio i gol, a njegova je ekipa osvojila tri boda
Vidi originalni članak

U derbiju 19. kola francuskog nogometnog prvenstva Rennes je pobijedio prvaka Paris Saint-Germain sa 1-0 ostvarivši devetu uzastopnu ligašku pobjedu na svom Roazhon Parku.

Pogodak odluke zabio je kapetan Hamari Traore u 65. minuti. Adrien Truffert je ubacio nisko prema Traoreu, koji je ispred Bernata i Danila pucao i pogodio.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer igrao je za Rennes do 89. minute pruživši odličnu partiju. U 58. minuti je bio i blizu pogotka. Odlično je pucao s ruba kaznenog prostora, ali je Gianluigi Donnarumma obranio.

HRVATI U ITALIJI VIDEO Moro asistirao u pobjedi Bologne, Vlašiću poništen gol ČUDESNI NIZ I DALJE TRAJE Ma dajte im i taj PSG: Tudorov Marseille do 6. pobjede u nizu!

Za pariški sastav u čijim redovima su Lionel Messi i Neymar odigrali cijeli susret, a Kylian Mbappe od 55. minute, bio je to drugi ligaški poraz u zadnja tri kola, te drugi uzastopni na gostovanju kod Rennesa nakon 0-2 iz listopada 2021.

SPLIĆANIN BRILJIRA Kako je Igor Tudor preporodio Marseille: 'Nevjerojatno je što je on uspio napraviti u napadu'

Dodajmo i kako je ogled protiv Rennesa, bio 200. Mbappeov nastup u Ligue 1 (41 s Monacom, 159 s Parizom), a do sada je u prvenstvu zabio 148 golova. U povijesti francuskog prvenstva samo su četiri igrača postigla više golova od  njega u prvih 200 nastupa - Carlos Bianchi (173), Just Fontaine (164), Gunnar Andersson (161) i Delio Onnis (152).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RedDoor 16.01.2023.

    PSG ni m od momčadi. Nema igre, taktike, samo čekaju individualne poteze tri pojedinca naprijed.

  • TheBeast29 15.01.2023.

    Bez Mbappea,Neymara i Messia oni su razina 2Hnl a ni sa njima bogami danas nisu nista pokazali

  • Bummser30 15.01.2023.

    Oni su moćni samo tamo u Francuskom prvenstvu, ako i tamo, još malo pa će im Bayern München dat po pičci

Komentiraj...
Vidi sve komentare