To je to što me zanima!

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener
Vidi originalni članak

Lijepo je osvojiti i turnir na školskom igralištu, a kamoli ne s reprezentacijom, rekao je Luka Modrić nakon što je, u Kairu poslije pobjede nad Egiptom 4-2, u 39. godini prvi put podigao neki pehar u hrvatskom dresu.

Andrej Kramarić našalio se kako mu je ovo drugi trofej s reprezentacijom jer je osvojio turnir ispred zagrebačkog trgovačkog centra pa se osvrnuo na činjenicu da je zabio 28. gol za Hrvatsku i došao samo na gol od Eduarda da Silve. Ispred su samo Šuker (45), Mandžukić i Perišić s po 33.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam ni sanjao da ću se približiti takvim igračima i upisati toliko nastupa.

I dok je remi s Tunisom opet pokazao da se "vatreni" muče s bunkerima, pobjeda nad Egiptom podigla je raspoloženje.

- Opet smo u dvije utakmice otišli iz katastrofe u euforiju. Druga je utakmica bila dobra, igrali smo brže, agresivnije i odmah je bolja atmosfera - rekao je Tomislav Ivković (63) za HTV.

Potom je analizirao neke igrače:

- Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve. Majer je mislio da je najbolji, najljepši, najpametniji, pa kad je shvatio da je isti kao drugi, počeo je igrati puno bolje. Gvardiol je najbolji hrvatski lijevi bek. Nakon igara za Manchester City, uza svu svoju kvalitetu, odigrao je opušteno, smireno, koncentrirano, jednostavno... - govorio je Ivković pa zaključio:

- Sanjamo Perišićev povratak, Vlašić je dao lijep gol, ali netko mora i početi na klupi, važno je da imamo pričuvne igrače koji će ulaskom donijeti kvalitetu, promjenu ritma...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mister@No 28.03.2024.

    Ivkoviću pričaš gluposti! Majer je jedna od rijetkih konstanta! Ivkoviću, previse puta si dobio po glavi pred golom.

  • kicovz 28.03.2024.

    Da je dalić pošteniji, majer bi ranije dobio prilike, ali forsira se 2 druga igrača

  • TheKop10 28.03.2024.

    Ivkoviću, ti imaš obraza komentirati reprezentaciju?! Ti, koji, mada si imao priliku, nisi branio za Hrvatsku nego si ostao vjeran onoj reprezentaciji do samog kraja?! Pa kako te nije sramota?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare