To je to što me zanima!

Majer je debitirao u Rennesu! Francuski izazov počeo porazom

Rennes je cijelo poluvrijeme igrao s igračem manje pa je bilo teško za očekivati da bi moglo biti iznenađenja. A bivša 'desetka' Dinama dobila je posljednjih 10-ak minuta, tri dana nakon dolaska
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer novu etapu u svojoj karijeri započeo je prvenstvenim porazom u dresu francuskog Rennesa koji je izgubio s 2-0 (0-0) na gostovanju kod Angersa u četvrtom kolu.

Majer je u igru ušao u 82. minuti, a Rennes je od 43. minute bio s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Bade.

DIREKTOR ODUŠEVLJEN Rennes je predstavio Majera: 'Puno trči i jako je pametan'

Boufal je u 57. minuti doveo Angers u vodstvo, a treću pobjedu u novoj sezoni potvrdio je Cho golom u 88. minuti. Angers je privremeno preuzeo vodstvo na prvenstvenoj ljestvici s 10 bodova, jednim više od Paris Saint-Germaina koji ima utakmicu manje, a odigrat će je od 20.45 sati na gostovanju kod Reimsa, gdje bi svoj debitantski nastup za Parižane trebao imati Lionel Messi.

Prije svega tri dana Lovro Majer (23) potpisao je za Rennes u transferu teškom 12 milijuna eura, a jučer ga je dočekala najljepša vijest u njegovoj mladoj karijeri. Izbornik Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv i bivša zvijezda Dinama bit će član 'vatrenih' u rujanskom ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

NAPUŠTA DINAMO Emotivni Majer: Idem! Rennes me najviše htio i najviše nudio

Majer je u Dinamo stigao prije tri godine iz Lokomotive za dva i pol milijuna eura, a zabio je 19 golova u 98 utakmica.

Monaco kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostvario je prvu ovosezonsku pobjedu, slavljem 2-1 u gostima kod Troyesa. Oba je pogotka za Monaco postigao Sofiane Diop (40, 58), dok je i strijelac jedinog pogotka za domaću momčad bio igrač Monaca Ruben Aguilar koji je postigao autogol.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • os-lega 29.08.2021.

    Otišao iz Dinama i pojačao ekipu.

  • GNKDALTON 29.08.2021.

    Sritno Lovro sve najbolje rijetko korektan igrač 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪💪

  • činjenićar 29.08.2021.

    luzerski klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare