To je to što me zanima!

Mama Vrsaljko: 'Ponosna sam na mog Šimu, prvi je pomogao'

Znali smo odmah što se dogodilo, a nakon utakmice čula sam se sa sinom. Kaže da je bilo šokantno i da je reagirao instinktivno, a sve ostalo ste vidjeli, rekla je ponosna majka Šime Vrsaljka
Vidi originalni članak

Naravno da sam ponosna na sina, skroman je i pošten momak i nije me iznenadilo što je među prvima potrčao u pomoć ozlijeđenom suigraču, rekla je gospođa Branka Vrsaljko, mama hrvatskog reprezentativca Šime koji je brzom reakcijom pomogao onesviještenom Torresu i vjerojatno mu spasio život.

POGLEDAJTE VIDEO

 

'Odmah sam nazvala sina'

Torres je nastradao na utakmici Atletica i Deportiva. Pred kraj susreta na njega je naletio domaći igrač Alex Bergantinos. Prizor je bio strašan.

Neki igrači su plakali, neki nisu mogli ni gledati onesviještenog Torresa, a Vrsaljko i Gabi nisu razmišljali ni sekunde. Munjevitom reakcijom došli su do Torresa i počeli mu vaditi jezik da se ne uguši. 

Utakmice Atletico Madrida u domu Vrsaljkovih redovito se prate pa se tako geldala i ova protiv Deportiva. 

- Gledali smo, znali smo odmah što se dogodilo, a nakon utakmice čula sam se sa sinom. Kaže da je bilo šokantno sve što se dogodilo, da je reagirao instinktivno, a sve ostalo ste vidjeli - kazala je ponosna majka i dodala:

- Ljudski je reagirao, velika je to stvar, drago mi je da je pomogao i dobro se snašao u toj situaciji. 

Svaka majka ima samo riječi hvale za svog sina, pa tako i gospođa Branka koja Šimu opisuje kao mirnog i staloženog momka koji je jedino na terenu sušta suprotnost.

Otkrila nam je i kako Šimu ne brine što nije standardan u Atleticu.

- Svjestan je u kakav je klub došao, sigurno da bi volio više igrati, ali vjeruje da će sve doći na svoje mjesto i da će dobiti više prilika da potvrdi svoju kvalitetu u budućnosti. Sve ide svojim tijekom i nema razloga za brigu - rekla je Branka Vrsaljko.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • reuelpeers 04.03.2017.

    I ja sam spašavao prijatelja dok je imao teški napad, pa je doktor rekao da nisam pravovremeno regirao da bi dečko umro, vadio ljude iz sudarenih vozila, izvlačio ljude iz batina razbijenih glava i nosio ih na sigurno da ih ne gaze dalje pa ne vidim nikakav članak o tome, šta su sada svi digli buku oko vrsljaka. Zar je svijet otisao toliko k vragu da se ova najnormalnija reakcija na unesrecenog dize u nebesa ili to samo jer je poznat ?

  • lou junior 03.03.2017.

    Mama može biti ponosna na svog sina.Dobro ga je odgojila :)

  • Anđelika 03.03.2017.

    Normalna ljudska reakcija. Ima puno takvih anonimusa pa se o njima ne piše jer nisu javne osobe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare