To je to što me zanima!

Majka legendarnog Ronaldinha preminula od posljedica korone

Ronaldinhova majka Dona Miguelina preminula je nakon što je prije mjesec dana testiranje potvrdilo da je pozitivna na korona virus. Imala je 71 godinu
Vidi originalni članak

Majka bivše Barcelonine zvijezde Ronaldinha (40) preminula je nakon što je krajem 2020. testiranje pokazalo da je pozitivna na Covid-19.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldinho

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dona Miguelina (71) bila je hospitalizirana u rodnom gradu Porto Alegre, nakon što je prošlog prosinca test na korona virus bio pozitivan te je prema navodima nacionalne Peruanske TV postaje America preminula unazad nekoliko sati.

Nakon što je tri godine proveo u AC Milanu i kasnije nastupao za četiri različita kluba u Južnoj Americi, Ronaldinho se u Brazil vratio 2011. godine.

POGLEDAJTE VIDEO Ronaldinho sad postao reper: Pleše s bujnim Brazilkama...

Ronaldinho je 2003. godine došao iz Paris Saint-Germaina u Barcelonu gdje je ukupno imao 207 nastupa. Bio je zvijezda svjetskog prvenstva 2002. godine koje je osvojio s Brazilom, te je također osvojio dva naslova Španjolske lige i jedan naslov Lige prvaka u Kataloniji.

U zadnjih 12 mjeseci često je punio naslovnice, nakon što je proveo neko vrijeme u paragvajskom zatvoru pod optužbama da je u zemlju ušao koristeći lažnu putovnicu, a prije toga iskazivanjem podrške kontroverznom brazilskom predsjedniku Jairu Bolsonaru. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 21.02.2021.

    "Od posljedica korone"? Lažete...ali narod pamti.

  • robert99 21.02.2021.

    moja mati je umrla prije skoro 17god.od galopirajućeg raka maternice.u teškoj agoniji...a ja sam sve to morao gledat dok je još bila kući i udarala glavom o zid doslovno od bolova.ja sam tada imao 20 god , a mlađa sestra samo 16.imala je tek 41 god.i zadnjih mjesec dana je provela u bolnici i umrla jer joj je voda došla do pluća i ujedno je iskrvarila "dolje".u tih zadnjih mjesec dana života je primila 42 doze krvi od pola litre dakle u prosjeku 7 dcl.krvi na dan.i još puno žena diljem svijeta od iste ili slične bolesti, ali umrla je mlada...a bila je dobra ko kruh ...i dan danas kad se sjetim jecaja i udaranja glavom o zid.ni morfij nije pomagao...e to je agonija...nema ništa gore od raka i onkoloških bolesti...kakva korona..čim nekom slavnom umre netko odma se objavi da cijeli svijet "tuguje".žao mi je majke Ronaldinhna , ali imala je 71 god.i imala je kroničnih bolesti i korona je to samo ubrzala ako je uopće umrla sa koronom...od korone nije sigurno...svi nas čeka umiranje jednog dana.neko prije neko kasnije.korona nema veze stim...zašto istraživački instituti ne obrate pozornost na istraživanje onkoloških bolesti jer daleko više ljudi umire od neke vrste karcinoma...je . vas korona.

  • ante018 21.02.2021.

    Bila je pozitivna na coronu, ali tko kaže da je umrla od korone, umrla je s koronom

Komentiraj...
Vidi sve komentare