To je to što me zanima!

Majstorski gol Rebića! Zakucao Romi projektil u malu mrežu

Hrvat je do tog trenutka igrao odličnu utakmicu, imao nekoliko dobrih poteza i proigravanja po lijevom boku. A onda je uslijedio majstorski potez kojim je zabio peti gol ove sezone u Serie A
Vidi originalni članak

Igrao je Ante Rebić (27) sjajnu utakmicu do tog trenutka... A onda je sasvim zasluženo stigao do gola i dobru igru okrunio pogotkom! Milan je na koncu slavio s 2-1 na gostovanju kod Rome u derbiju 24. kola Serie A, a drugi gol bio je pravo malo remek-djelo hrvatskog krilnog napadača.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan pleše na narodnjake

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rebić je primio loptu na lijevoj strani, okrenuo protivničkog igrača kao na treminu, namjestio se na udarac pa fenomenalno precizno pogodio suprotnu malu mrežicu. Lopez se ispružio koliko je dug, no nije mogao spriječiti sjajan pogodak hrvatskog reprezentativca.

Hrvat je do tog trenutka igrao odličnu utakmicu, imao nekoliko dobrih poteza i proigravanja po lijevom boku, a koncem prvog dijela i fenomenalno odapeo iz blizine, no tog puta Lopez je bio bolji. Rebić je igrao do 67. minute kada ga je Pioli zamijenio Krunićem. Prilikom izlaska iz igre primio se za butni mišić i još se ne zna je li riječ o ozljedi ili samo o grčevima i umoru.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Inače, gledali smo sjajno prvo poluvrijeme. Milanu su opravdano poništena dva gola (Ibrahimoviću za koji mu je Rebić asistirao), Romi jedan dok su 'rossoneri' pogodili i prečku nakon što je Kjaer pucao glavom poslije kornera.

Kako to već inače biva ove sezone, Milan je uz sve napade do prednosti stigao iz penala. Strijelac je bio Franck Kessie u 43. minuti nakon opravdano dosuđene najstrože kazne. Poslije pregleda VAR snimke, sudac Guida pokazao je žuti karton Faziju, koji je nagazio Calabriju. Bio je to 15. pogodak Milana iz penala ove sezone.

Roma je već u 50. minuti izjednačila sjajnim golom Veretouta. Sjajno se veznjak Rome namjestio na udarac pa iskosa prekrasno pogodio suprotni kut iza nemoćnog Donnarumme.

Uslijedio je udarac za Milan koji je ostao bez Hakana Calhanoglua, koji je, moguće, obnovio ozljedu, a onda je zbog lakše ozljede izašao i Zlatan Ibrahimović.

Roma je imala nekoliko dobrih šansi za izjednačenje, međutim rezultat je ostao nepromijenjen do kraja i Milan je stigao do važna tri boda. Četiri boda zaostaje za vodećim Interom, a ima šest ispred Juventusa i Atalante.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • mato 11 01.03.2021.

    kralj je jedan ante rebic

  • Mateo730 01.03.2021.

    Drago mi je zbog Rebića, ali budimo realni Milan je ovo mogao vrlo lako i izgubiti kakav je golman Donaruma, izvlači ih u ovom dijelu sezone gdje su vidno pali.

  • donfabio 01.03.2021.

    Znaci, mogli si izgubiti a unistili Romu. Stvarno nije srece bilo jucer, ali od zadnjih 5 tekmi jucer odigrali najbolje i nadam se da su vratili se pobjedama. Samo da nisu ozljede od jucer neke teze pa da krenu u borbu protiv Man. Utd

Komentiraj...
Vidi sve komentare