To je to što me zanima!

Maksimir je ustao i zapljeskao poruci Boysa za obljetnicu Oluje

Simbolično su Bad Blue Boysi u 26. minuti pozdravili 26. obljetnicu 'Oluje' kojom je oslobođen veliki dio okupiranog područja Hrvatske devedesetih godina, a cijeli stadion je zapljeskao poruci
Vidi originalni članak

Hrvatska gardo, pobjedu slutim, umjesto plača pjevamo pjesmu, poruka je Bad Blue Boysa ususret 26. obljetnici vojno-redarstvene akcije Oluja koja je zapravo bila početak kraja Domovinskog rata. 

DINAMO - LEGIA 1-1 'Modri' remizirali s Legijom u Maksimiru: Petković odigrao savršeno, Muci ga poništio!

Gledatelji na Maksimiru pljeskom su popratili transparent navijača Dinama, a nakon toga su u ruke, oni koji su imali, uzeli hrvatske zastave i zapjevali 'Moju domovinu'. Naravno, BBB-i su simbolično transparent s porukom digli u 26. minuti utakmice.

Službeno utakmicu gleda 4597 gledatelja, a nakon 'nule' u prvom poluvremenu, 'modri' su ih počastili i poveli golom Brune Petkovića u 60. minuti. No, slavlje je 'utišao' Muci koji je odličnim golom u 82. minuti poravnao rezultat i tako dao nadu Legiji da mogu puno toga napraviti u uzvratu kod kuće (1-1).

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • kicovz 05.08.2021.

    lijepo bbb

  • AnteBrkic60 05.08.2021.

    Kakvi su to  navijači klub se bori za ulazak u  grupu Liga Šampiona  i dodje 4000 gledalaca a Hajduk igra sa  bezveznjacima i  dodje 10- 15 000  a  ne  prodju ni u drugo predkolo i dalje ga vole  to su pravi  navijači a ne kao Purgeri. SVAKA ČAST. 

  • uka8888 05.08.2021.

    maknite ta sranja od transparenta iz stadiona.uglavnom,kakve veze imaju socijalni slucajevi i vecinom klinci sa tim praznikom??

Komentiraj...
Vidi sve komentare