Sport

Komentari 41

Maksimir je ustao i zapljeskao poruci Boysa za obljetnicu Oluje

Maksimir je ustao i zapljeskao poruci Boysa za obljetnicu Oluje

Simbolično su Bad Blue Boysi u 26. minuti pozdravili 26. obljetnicu 'Oluje' kojom je oslobođen veliki dio okupiranog područja Hrvatske devedesetih godina, a cijeli stadion je zapljeskao poruci

Hrvatska gardo, pobjedu slutim, umjesto plača pjevamo pjesmu, poruka je Bad Blue Boysa ususret 26. obljetnici vojno-redarstvene akcije Oluja koja je zapravo bila početak kraja Domovinskog rata. 

Gledatelji na Maksimiru pljeskom su popratili transparent navijača Dinama, a nakon toga su u ruke, oni koji su imali, uzeli hrvatske zastave i zapjevali 'Moju domovinu'. Naravno, BBB-i su simbolično transparent s porukom digli u 26. minuti utakmice.

Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka Dinamo i Legia sastali se 3. pretkolu Lige prvaka

Službeno utakmicu gleda 4597 gledatelja, a nakon 'nule' u prvom poluvremenu, 'modri' su ih počastili i poveli golom Brune Petkovića u 60. minuti. No, slavlje je 'utišao' Muci koji je odličnim golom u 82. minuti poravnao rezultat i tako dao nadu Legiji da mogu puno toga napraviti u uzvratu kod kuće (1-1).

 

Najčitaniji članci