To je to što me zanima!

Maksimir odahnuo: "Pistol Pete" otišao u Stockport

Najbolji igrač Linfielda postao je igrač engleskog drugoligaša Stockporta. Transfer je rekordan u povijesti Linfielda, vrijedan je 100.000 funti
Vidi originalni članak

Peter se sastao s članovima Upravnog odbora, koji su mu poželjeli sve najbolje u budućnosti, a isto sam mu poželio i ja, rekao je trener Linfielda David Jeffrey nakon što je najbolji igrač njegove momčadi Peter Thompson postao igrač Stockporta. Napadača koji je lani zabio 44 gola u ligi Sjeverne Irske engleski drugoligaš je platio 100.000 funti. Linfield nikada za nekog igrača nije dobio veći iznos.
- Iskreno, drago mi je da je cijela priča gotova. Sada se možemo početi pripremati za 'života nakon Petea' - rekao je Jeffrey i dodao da su ranije u petak obavijestili Stockport da je njihova ponuda prihvaćena, kao i da su Norwich City i Kilmanrock dobili obavijest da su njihove ponude odbijene.
Nakon odlaska Thompsona, Jeffrey je ostao na samo dva napadača, iskusnom Glennu Fergusonu i mladom Marku Miskimminu. Zato će mu trebati pojačanja.
- Nema sumnje da trebamo još barem dvojicu napadača, ako ne i trojicu. Ali prošli su dani kada smo za 50.000 funti mogli kupovati igrače, ali morat ćemo potrošiti koliko god treba - kaže Jeffrey.
Ionako bezopasna momčad Linfielda u Zagreb će, dakle, doći s još tupljom oštricom. Ako je itko mogao napraviti kakve-takve probleme Dinamu, to je baš Thompson i zato se može reći da će ova vijest obradovati Branka Ivankovića. Sada će možda može i malo otvoriti, napasti uvijek neugodni Linfield...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hottie 18.07.2008.

    jel ovo trebalo biti smiješno.treba znati napisati članak s cinizmom,ovo je totalna glupost.dakle ne pokušavajte više.niste vi indexovci.

  • knapp 18.07.2008.

    Maksimir odahnuo!! hehehe... Dobra fora... :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare