To je to što me zanima!

Malena Claire dočekala tatu Stipu: 'Ovo je bilo za tebe...'

Zahvaljujem svom timu, obitelji i navijačima i šaljem im ljubav i poštovanje. Velika je čast što sam vam pružio show. Sada se vraćam i čeka me najteži protivnik dosad, oglasio se Stipe nakon pobjede
Vidi originalni članak

Samo jedno mi je u mislima. Jedva čekam otići kući, vidjeti i zagrliti svoju kćer. Prvak sam, idem uživati u ostatku ljeta - govorio je Stipe Miočić nakon što je i drugi put u trilogiji sredio Daniela Cormiera.

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe Miočić je najveći ikad

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I nekoliko sati nakon ranonedjeljne borbe u Las Vegasu po hrvatskom vremenu, odlučene na bodove (146-139) i potvrde da je najveći ikad, Stipi se ostvarila želja: stigao je kući svojoj obitelji i kćerkici Meelah Claire kojoj je i posvetio pobjedu.

- Kakva večer! Zahvaljujem svom timu, obitelji i navijačima i šaljem im ljubav i poštovanje. Velika je čast što sam vam pružio show. Sada se vraćam i čeka me najteži protivnik dosad. Ovo je bilo za tebe, malena - objavio je Stipe na društvenim mrežama.

A sljedeće - rođendan! Trideset i osmi. Leti vrijeme...

- Proslavit ću rođendan, za dva dana, 19. kolovoza. I uživati u životu.

NAJVIŠE U KARIJERI Lova do krova: Miočić za pola sata posla zaradio 5 mil. kuna

I to kao najveći ikad.

- Da, mislim da je tako! Ali meni je najvažnije da sam nešto ostavio iza sebe u ovom sportu i da sam pokazao svojoj kćeri kako se mogu za nju brinuti. To je najvažnije. Dobio sam praktički sve borce u mojoj kategoriji, mogu se boriti s bilo kim. Uživam u ovom sportu, ali najprije se želim odmoriti.

Stipe je nakon rušenja Cormiera, za što je zaradio 790 tisuća dolara, toliko bio umoran da nije želio previše govoriti ni o svom sljedećem protivniku.

Sljedeća borba i Francis Ngannou? Ma ljudi, umoran sam. Ja samo hoću doma! 

Ali zato je malo rječitiji bio Ngannou koji čeka kao napeta puška.

NOVI SPEKTAKL Svi to žele, a UFC već i planira! Jon Jones prozvao Stipu Miočića

- Odlična izvedba obojice. Čestitam Stipi na pobjedi. Vidimo se uskoro - napisao je Kamerunac na Twitteru.

Stipe i Ngannou borili su se na UFC-u 220. Miočić je Kameruncu tada pokazao malu školu hrvanja i slavio nakon pet rundi te ostvario povijesnu treću obranu naslova u nizu. Bio je to onaj trenutak kada je odbio Danu Whitea i pojas mu je oko struka stavio trener Marcus Marinelli za kojeg uvijek govori da mu je drugi otac...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pipolino 17.08.2020.

    Dođi u Hrvatsku.U svoje Miočiće i Zagreb, koji te željno i sa ljubavlju očekuju.

  • Trump Jong Un 17.08.2020.

    Kakav prvak a tako jednostavan... gledajući Conora i sve što se oko njega vrti ali i način kako se bori ovo je prava kamilica i melem za oči samo Dana White takve ne voli jer mu ne pune blagajnu 😫

  • MODERN TALKING 17.08.2020.

    stipe napravi kojeg muskog hrvata!

Komentiraj...
Vidi sve komentare