To je to što me zanima!

Maleš: Nikad nisam napravio penal, a protiv Hajduka dva

Još nikad nisam napravio penal, a protiv Hajduka sam napravio dva. Teško mi je zbog toga, žao mi je što sam tako pogriješio, rekao je jutro poslije utakmice Maleš
Vidi originalni članak

Matu Maleša samo su jedanput isključili u HNL-u. Bilo je to u kolovozu 2010. godine, a Šibenčanin je tad igrao za Lokomotivu.

Na Poljudu je u Jadranskom derbiju Maleš bio apsolutni tragičar. Rijeka je vodila 2-0, a Mate je zatim napravio dva penala i dobio crveni karton.

- Još nikad nisam napravio penal, a protiv Hajduka sam napravio dva. Teško mi je zbog toga, žao mi je što sam tako pogriješio - rekao je jutro poslije utakmice Rijekin veznjak.

Prvi je penal bio zbog prekršaja, a drugi zbog igranja rukom.

- Ne bih komentirao jesu li bili. Sudac ih je svirao i tu prestaje razgovor o tome - kaže jedan od najboljih riječkih igrača.

Odigrao je Maleš sjajnu polusezonu. Pogodio je došavši na Kantridu. Uz Leona Benka je vjerojatno bio najbolji igrač Rijeke. Zbog toga ga i Niko Kovač pozvao u reprezentaciju za utakmice protiv Islanda.

- S klubom sam ostvario velike rezultate. Trebamo biti zadovoljni svime, osobito europskim utakmicama. Sad je najvažnije dobro iskoristiti odmor. Ne planiram nikamo putovati. Nakon Lokomotive idem kući i ondje ću biti za Božić - kaže Maleš.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ibracadabra09 17.12.2013.

    Prije 2. penala je bio faul u napadu na Bertoši bar mi se tako čini, činjenica da otkako je pozvan u reprezentaciju Maleš nije niti blizu po igrama kako je igrao priej tog poziva i treba ga malo spustit na zemlju.

  • redondo404 17.12.2013.

    pa kad je penal bio u Rijeci kad hajdukovci trvdili da je bio na centru ..pa on je bio čist ko suza ....kao i ova dva u splitu...pardon tri al ga nije sudio .....

  • strmi007 17.12.2013.

    Mafija

Komentiraj...
Vidi sve komentare