To je to što me zanima!

Maloča nastradao zbog Mirte Šurjak, a ne zbog gola za Gigu

Mario Maloča je kažnjen, no ne zbog toga što je gol protiv Turnova posvetio Ivanu Vukoviću, nego zbog izrečenog tijekom razgovora s novinarkom Mirtom Šurjak
Vidi originalni članak

Uoči puta na uzvrat protiv Turnova, Igor Tudor demantirao je kako je kaznio kapetana Marija Maloču zbog toga jer je gol posvetio svom prijatelju Ivanu Vukoviću.

- To je neprovjerena, nekorektna i lažna informacija, jer Maloča nije kažnjen zbog posvete gola svom prijatelju Ivanu Vukoviću. Ja bi bio kreten kad bih nekome zabranio da prijatelju posveti gol - kazao je Tudor i dodao: 

- Istina je kako je Maloča kažnjen zbog kršenja klupskog pravilnika, no u pitanju je nešto drugo što će ostati unutar kluba i što vam neću otkriti.

No ubrzo smo saznali kako je Maločin grijeh bila izjava HTV-ovoj novinarki u poluvremenu utakmice Hajduka i Turnova. Na njenu konstataciju kako je Tudor najviše uputa davao njemu i Mikanoviću, Maloča je ispalio: 

- Ma ne slušam ja tijekom utakmice što mi trener govori, ja igram po svom.

Predsjednik Marin Brbić isprva nije bio voljan komentirati cijeli slučaj, no kad je čuo da znamo o čemu je bilo riječi, kratko je kazao:

- Nije bilo umjesno da naš kapetan daje takve izjave.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • poglavica dugi nos 25.07.2013.

    skočio bih na ovu mirtu k'o smrt na baku

  • Firefox_1 25.07.2013.

    Dobro izgleda ova Mirta, nije niti čudo da Maloča nije znao šta govori!

  • domagoj2305 25.07.2013.

    daj neg rikne već jednom taj retrdirani klub! takiobnako ste za kurac! napravit ćete svima uslugu

Komentiraj...
Vidi sve komentare