To je to što me zanima!

Maloča: Za mene je Hajduk najbolja momčad u Hrvatskoj

Ovo je prvi put da sam s druge strane. Nisam mislio da ću ikad igrati protiv Hajduka. To je život. Veliki sam navijač Hajduka, nikad to nisam krio, ali u 90 minuta emocije su sa strane, rekao je Maloča
Vidi originalni članak

Iako se rodio u Zagrebu i igrao u omladinskom pogonu Dinama, za Marija Maloču (34) je od najmanjih nogu postojao samo jedan klub. Prije 15 godina ispunio je svoje snove i došao u Hajduk

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U međuvremenu je postao kapetan, s klubom prošao turbulentno razdoblje bez trofeja pa 2013. godine na Maksimiru visoko u zrak podignuo Rabuzinovo sunce. Bio mu je to i jedini trofej s najdražim klubom. S Poljuda je otišao 2015. godine, a u nedjelju će zaigrati protiv svog kluba.

Maloča je ovog ljeta nakon četiri godine napustio Lechiju Gdanjsk i potpisao za Goricu. Vrlo brzo nametnuo se kao lider momčadi koja se ove sezone nada boljim rezultatima nakon što je prošle jedva ostala u ligi.  Hajduk u nedjelju od 17 sati gostuje u Turopolju.

- Za mene je Hajduk uvijek najbolja ekipa u Hrvatskoj, a sada su ove sezone to rezultatski popratili. Igraju jako dobro, imaju atmosferu koja je uvijek tu bila, a sada ju je samo popratio rezultat. Nažalost, kiksali su protiv Istre neočekivano, gdje su mislili da će biti 6. pobjeda u nizu. Hajduk je jako dobar, posloženi su financijski puno bolje nego u moja vremena - rekao je Maloča na press konferenciji. 

Kao što je to u većini slučajeva kada god Hajduk gostuje diljem Hrvatske, ulaznica više nema.

- Igramo doma, bit će pun stadion. Većinom će to biti navijači Hajduka, ali mi moramo iz poštovanja prema našim navijačima odigrati maksimalno i nadam se da možemo uzet minimalno jedan bod - rekao je Maloča.

Kao bivši kapetan Hajduka i veliki navijač, ova utakmica će za njega biti posebna.

-Ovo je prvi put da sam s druge strane. Nisam mislio da ću ikad igrati protiv Hajduka. To je život. Veliki sam navijač Hajduka, nikad to nisam krio, ali u 90 minuta emocije su sa strane i napravit ću sve da Gorica uzme bodove.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • zagorac2 16.09.2023.

    ne citam osim naslova jer nemam pojma tko je taj Maloca i gdje on igra ? u Realu mozda uz Luku ? nevjerujem jer bi se to znalo pa prema tome mislim da je taj kak se vec zove ipak trecerazredni nabijac necega, mozda lopte

  • PetarRadonjic 16.09.2023.

    Maloca koliko si osvojio titula sa hajdukom

  • Cropatria1 15.09.2023.

    Tak i Stef veli: ... za mene je tudum vrhunsko vino...! 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare