To je to što me zanima!

Maltezer zaslužan za broj 1: Tenisači ne mogu bez pasa...

OTKRIO TAJNU USPJEHA Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković (24) rekao je da iza svakog uspješnog igrača stoji njegov dlakavi četveronožni ljubimac...
Vidi originalni članak

Ako želite biti vrhunski tenisač, morate govoriti tiho, stenjati glasno i imati psa. To je provjereni recept najuspješnijih tenisača današnjice, napisao je Novak Đoković na Twitteru. Osim što je otkrio tajnu, pritisnuo je organizatore turnira u Montrealu da tenisačima dopuste da na mečeve dolaze i njihovi ljubimci. 

Organizatori su među igračima proveli anketu čiji je ljubimac najslađi, a pobijedio je Novakov maltezer Pjer. Na turniru u Wimbledonu organizatori nisu dopustili Novaku da dovede Pjera na finalni meč, što ga je jako uzrujalo. I drugi tenisači pobunili su se zbog toga. Poznato je da se Maria Šarapova ne odvaja od Cookiea, Andy Murray otvorio je svom psu profil na Twitteru, a Sabine Lisicki akreditirala je svog Luckeya za prošlogodišnji US Open.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pero2203 10.08.2011.

    nekazu bezveze da je pas najbolji čovjekov prijatelj :))

  • labelo 09.08.2011.

    Što se odmah palite. Ne bi da itko stvarno misli da je prvi zbog psića. Ovo je više jedna zanimljivost o tenisačima i njihovim kućnim ljubimcima.

  • user_66879 09.08.2011.

    dobro se zna zbog cega je Nole trenutno broj 1, izbacio je dosta toga iz prehrane izgubio 5-6kg...sigurno ne zbog neke bestije pobogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare