To je to što me zanima!

Mama Sandra Mandir je prva violina hrvatske reprezentacije

Nedostaje mi obitelj, dijete i suprug, ali cure iz ekipe pomažu mi da lakše prebrodim krizu. Tako bih voljela na kraju karijere otići na OI, rekla je Sandra Mandir (34)
Vidi originalni članak

Prije dvije i pol godine nije se namjeravala vratiti košarci. Takav je barem bio plan. Sandra Mandir baš je bila rodila dijete, pa je kraj karijere bio jako blizu. Ipak, predomislila se i vratila se. Dvije i pol godine poslije možemo reći hvala, i njenom suprugu, koji joj je bio potpora u povratku, ali i pozivu iz Turske. Jer Mandir je danas jedna od najvažnijih igračica hrvatske košarkaške reprezentacije. 

- Budući da smo se i beba i ja osjećali dobro te da je došla Bešiktaševa ponuda, odlučila sam nastaviti karijeru - rekla je Mandir, jedina mama u našoj reprezentaciji.

- Nedostaje mi obitelj, ali cure iz ekipe jako mi pomažu. A i čujem se svaki dan sa suprugom, tako da kriza brzo prođe.

Iz Hrvatske im dolaze informacije da su hit, da su glavna priča na početku ljeta.

- Jako nam je drago zbog toga. Sad imamo priliku napraviti nešto veliko, iako ne trebamo žuriti s pričom o odličju. Ipak, nakon pobjede protiv Španjolske postalo je jasno da možemo igrati protiv svih.

Pobjedom bi barem izborile kvalifikacije za Olimpijske igre 2012., a to je jedan od uvjeta da Mandir još malo produlji karijeru.

- Voljela bih igrati na OI-ju, a ako ne prođemo, mislim da je to kraj - istaknula je Mandir.  

Hrvatska večeras s Češkom za polufinale

Večeras Hrvatice protiv Češke love polufinale EP-a (20.30 sati) ali i kvalifikacije za Olimpijske igre. Čehinje su favoritkinje iako igraju bez četiri igračice s kojima su osvojile srebro na posljednjem SP-u, uključujući Horakovu, MVP tog turnira. No i nama nedostaju tri važne igračice - Lelas, Vrsaljko i Jelavić. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 30.06.2011.

    1 jedini komentar. A ona je odlična. Svaka vam čast

  • onaj 29.06.2011.

    Sandra Mandir - znaj da ima puno onih koji ti skidaju kapu! To se zove biti vođa na terenu, to se zove biti kapetan reprezentacije! Svaka ti čast na ovim sjajnim predstavama. Ajmo hrabro protiv Čehinja pa što bude. Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare