To je to što me zanima!

Mama Vladimira Stojkovića: Dijete mi huligani skoro ubili

Poslala sam svoje dijete da brani boje Srbije u Italiji, a ne da ga dovedu u sanduku, kako su htjeli ti navijači, kaže golmanova majka Kosa
Vidi originalni članak

Kosa Stojković, majka golmana srbijanske nogometne reprezentacije Vladimira čudi se  kako su srbijanski huligani u Genovi uopće došli u priliku napasti njezinog sina. 

Golmana Partizana navijači Crvene zvezde napali su upavši u autobus srpske reprezentacije. Pogodili su ga petardom u lice, a sve jer je nekada Stojković bio "ponos Zvezde", a sada je golman omraženog gradskog rivala. Stojkovića su od linča spasili kapetan momčadi Dejan Stanković i Nikola Žigić.

 - Poslala sam svoje dijete da brani boje Srbije u Italiji, a ne da ga dovedu u sanduku, kako su željeli navijači Crvene zvezde. Hvala Stankoviću i Žigiću koji su mu priskočili u pomoć. Možda su mu i spasili život. Pitam se kako su huligani mogli ući u autobus, kako je to moguće? Gdje je bilo rukovodstvo reprezentacije, zašto nisu zatražili dodatno osiguranje ako su znali da će utakmica biti prekinuta? I Talijani su bili vrlo inertni - istaknula je Kosa Stojković za SOS kanal.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare