To je to što me zanima!

Mamić: Ciljevi su uvijek isti, a Jonas je na korak do potpisa

Dinamo će do 25. lipnja trenirati u Zagrebu, a onda odlazi na pripreme u Moravske Toplice gdje će biti do 6. srpnja. Već tjedan dana nakon toga "modri" igraju prvu europsku utakmicu
Vidi originalni članak

Dinamovci su se okupili pred početak nove sezone.

U 10 ujutro bio je trening na Hitrec-Kacijanu, a Zoran Mamić imao je na raspolaganju 18 igrača. 

- Igračima sam rekao da su ciljevi uvijek isti. Prvenstvo i Kup, kao i ponovni ulazak u skupine europskih natjecanja - rekao je Zoran Mamić i dodao kako je Brazilac Jonas na korak od Maksimira.

- Nije još gotovo, ali vrlo je vjerojatno da on stiže.

Na treningu u Maksimiru pojavili su se i Andrijašević, Pamić i Radonjić koji su se vratili s posudbi, a priključio se i golman Dominik Livaković koji je stigao iz Zagreba.

- Igrači godišta 1998. priključuju se 13. lipnja, Hodžić i Antolić 15., a Soudani 20. lipnja - rekao je Mamić.

Kasnije će se priključiti Paulo Machado kao i hrvatski reprezentativci.

Nakon šest mjeseci i teške ozljede ponovno je na treningu bio i Josip Pivarić.

- On je u fantastičnom stanju i mislim da će za mjesec dana biti u sto postotnom pogonu - rekao je Mamić i dodao kako je slična situacija i s Goncalom koji je također imao tešku ozljedu.

Dinamo će do 25. lipnja trenirati u Zagrebu, a onda odlazi na pripreme u Sloveniju u Moravske Toplice gdje će biti do 6. srpnja. Već tjedan dana nakon toga "modri" igraju prvu europsku utakmicu.

U Sloveniji će Dinamo odigrati četiri prijateljske utakmice, a zasad se zna da će protivnici biti Steaua, Vardar i Kopenhagen. Pripremama Dinama kasnije će se pridružiti Eduardo i Matel koji su sa svojim reprezentacijama, a Zoran Mamić je potvrdio kako portugalski golman zasad ostaje u Maksimiru.

- Eduardo je naš golman, ima ugovor još godinu dana, a mi nemamo nikakvih ponuda - rekao je Mamić i osvrnuo se na utakmicu Hrvatske i Turske na Euru.

- Terim je veliki trener, ali nije vanzemaljac. Ipak igraju igrači, a tu je Hrvatska puno kvalitetnija - rekao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dinamit3 09.06.2016.

    dinamo je prvi na posten nacin 265 boda u 11g nisu krivi suci sa kojim je to igracima hajduk bio bolji i po europi i po medjusobnim susretima dinamo je ze hajduk real

  • nokia009 09.06.2016.

    Mora mu se odati postovanje,prodao je razne poluigrace za velike pare. Ziveo Hajduk,ponos i dika osnivaca.

  • p4nT 09.06.2016.

    E zorane , kad budeš išao u moravske toplice u saunu , onaj okrugli bazen s masažom , to sam ti ja radio :P : P :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare