To je to što me zanima!

Mamić: Hoću li štedjeti igrače? Ne, idemo u najjačem sastavu

Iako u prvenstvu ima nedostižnih 14 bodova prednosti pred Rijekom, Zoran Mamić kaže kako ne namjerava skrivati adute pred utakmice Kupa s istim protivnikom
Vidi originalni članak

Nakon pauze zbog reprezentacije odmah nas je dočekao derbi protiv našeg najvećeg konkurenta. No ne može tu biti nikakvih iznenađenja, previše puta smo igrali jedni protiv drugih i previše puta smo se gledali. Tu odlučuje nadahnuće momčadi ili pojedinca u tom trenutku, ali i malo sreće. Na Kantridi je Rijeka jako dobra, imaju pozitivu i mogu biti jako opasni, najavio je Zoran Mamić subotnji derbi na Kantridi s Rijekom (17 sati).

Dinamo posljednjih mjeseci ima velikih problema s ozljedama.

- Bolje je iz dana u dan, kadar se sve više širi. Izvan njega su zbog ozljede još Pivarić, Musa i Antolić te Goncalo zbog kartona.

Rijeka je u zimskoj stanci ostala bez nekih važnih igrača što se vidi i na rezultatu, puno osciliraju u ovom dijelu prvenstva.

- Da, puno su izgubili, ali i mi smo se dosta promijenili. Rezultati im nisu kakve su očekivali, ali igrali su u svim utakmicama kvalitetno, mogle su i na njihovu stranu otići utakmice protiv Osijeka i Lokomotive. Nisu imali božicu Fortunu na svojoj strani - kaže Mamić.

Dinamo i Rijeka u manje od mjesec dana odigrat će tri međusobne utakmice. Sutra je na rasporedu prvenstvena, a nakon toga dvije u polufinalu Kupa.

- Ne može se to gledati u kompletu. Ovo je prvenstvena utakmica i specifično je da imamo već 14 bodova prednosti. Za svaku se posebno pripremamo.

Bez obzira na veliku bodovnu prednost, Mamić neće štedjeti igrače.

- Što to znači? Mi smo naviknuti igrati srijeda - subota, a i bila je pauza dva tjedna. Sutra ću izvesti najjači mogući sastav.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • poss 03.04.2015.

    Dinamo ne kužim ,pa u ekipi je deset crnaca kak se klub može zvati Dinamo Zagreb ,bolje bi pasalo bilo koje ime Afričke reprezentacije .Pričam s jednim sucem koji je sudil v Maksimiru veli kad su došli igrači"dinama" na zagrijavanje da je mislil da je neko Afričko prvenstvo ,a ne HNL.

  • SoulSavior 03.04.2015.

    Mislis na manje slab sastav

  • picek666 03.04.2015.

    Dinamo Zagreb,pozdrav iz Augsburga,nema predaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare