Obavijesti

Sport

Komentari 53

Mamić: Hoću li štedjeti igrače? Ne, idemo u najjačem sastavu

Iako u prvenstvu ima nedostižnih 14 bodova prednosti pred Rijekom, Zoran Mamić kaže kako ne namjerava skrivati adute pred utakmice Kupa s istim protivnikom

VIDEO

Nakon pauze zbog reprezentacije odmah nas je dočekao derbi protiv našeg najvećeg konkurenta. No ne može tu biti nikakvih iznenađenja, previše puta smo igrali jedni protiv drugih i previše puta smo se gledali. Tu odlučuje nadahnuće momčadi ili pojedinca u tom trenutku, ali i malo sreće. Na Kantridi je Rijeka jako dobra, imaju pozitivu i mogu biti jako opasni, najavio je Zoran Mamić subotnji derbi na Kantridi s Rijekom (17 sati).

Dinamo posljednjih mjeseci ima velikih problema s ozljedama.

- Bolje je iz dana u dan, kadar se sve više širi. Izvan njega su zbog ozljede još Pivarić, Musa i Antolić te Goncalo zbog kartona.

Rijeka je u zimskoj stanci ostala bez nekih važnih igrača što se vidi i na rezultatu, puno osciliraju u ovom dijelu prvenstva.

- Da, puno su izgubili, ali i mi smo se dosta promijenili. Rezultati im nisu kakve su očekivali, ali igrali su u svim utakmicama kvalitetno, mogle su i na njihovu stranu otići utakmice protiv Osijeka i Lokomotive. Nisu imali božicu Fortunu na svojoj strani - kaže Mamić.

Dinamo i Rijeka u manje od mjesec dana odigrat će tri međusobne utakmice. Sutra je na rasporedu prvenstvena, a nakon toga dvije u polufinalu Kupa.

- Ne može se to gledati u kompletu. Ovo je prvenstvena utakmica i specifično je da imamo već 14 bodova prednosti. Za svaku se posebno pripremamo.

Bez obzira na veliku bodovnu prednost, Mamić neće štedjeti igrače.

- Što to znači? Mi smo naviknuti igrati srijeda - subota, a i bila je pauza dva tjedna. Sutra ću izvesti najjači mogući sastav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"