To je to što me zanima!

Mamić i Ćiro se izljubili, Milan poželio Sesvetama prvu ligu...

Ako uđete u prvoligaško društvo, možete igrati svoje utakmice u Maksimiru, rekao je Zdravko Mamić u šaljivom tonu na svečanoj 70. obljetnici drugoligaša Sesveta...
Vidi originalni članak

Svečano je bilo na 70. obljetnici nogometnog drugoligaša NK Sesvete. Zdravko Mamić i Ćiro Blažević srdačno su se izljubili, a zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nada se vidjeti Sesvete druge godine u prvoligaškom društvu.

Goran Jakuš/PIXSELL

- Zdravko Mamić je ovdje i dobro me čuje. Nadam se da ćemo sljedeće godine gledati Sesvete u prvoj ligi - rekao je kroz šalu Milan Bandić.

- Ako uđete u prvu ligu, možete igrati na Maksimiru - u istom se tonu nadovezao izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Sesvete su trenutno treći klub druge lige s 49 bodova. Gorica ima 51, a vodeći Inter 54 dva kola prije kraja. Prvo mjesto vodi direktno u prvoligaško društvo, dok drugoplasirana momčad igra dodatne kvalifikacije protiv devetog kluba iz prve lige. 

U pretposljednjem kolu Sesvete igraju kod kuće protiv Gorice u utakmici koja bi mogla odlučivati o drugom mjestu. U posljednjem kolu igraju u gostima kod Segeste, dok Gorica i Inter iz Zaprešića u posljednjem kolu igraju međusobno.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ime korisnika 19.05.2015.

    Jos slijedece godine kad Hajduk ispadne , najdalje gostovanje ce bit Rijeka. Neznam zasto je Dinamo kupovao onak dobar Bus

  • perica 100 19.05.2015.

    ovaj ćiro je pička od čovjeka vamo pametuje i pljuje po mamicu a ondaga ljubi u guzicu

  • MARLES 19.05.2015.

    A i taj Zdravko"prijetelj" on daje Sesvetama da igra na Maksimiru,nema kakva je to liga da su svi prijateljski nastrojeni u Zagrebu,ja sam zagrebcan al ovo je previše,to je ko da ja najljepse pjevam u Crkvi a Islamist sam,al kaze Pater da on oce mene da pjevam

Komentiraj...
Vidi sve komentare