To je to što me zanima!

Mamić ide po rekord: Nitko još nije dobio na Poljudu tri u nizu

Mamiću će ovo biti treći poljudski derbi, a prethodna dva je pobijedio. Prvo u Kupu, 18. prosinca 2013., kad su 'modri' dobili 2-1. Tri mjeseca poslije opet je slavio (2-0)
Vidi originalni članak

Hoće li nam Kornati dati snagu za derbi? Mislim da hoće. Momčad se opustila i maknula od svega, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

U petak ujutro odveo je momčad brodom na Kornate pa je uz kupanje, škampe na žaru, dagnje i ostale delicije pripremio momčad za derbi. Mamiću će ovo biti treći poljudski derbi, a prethodna dva je pobijedio. Prvo u Kupu, 18. prosinca 2013., kad su “modri” pobijedili 2-1. 

Tri mjeseca poslije, 22. ožujka 2014., Mamića je na Poljudu čekao prvenstveni derbi, a golovima Čopa i Halilovića opet je slavio. Teško se i sjetiti trenera koji je dvaput zaredom slavio na Poljudu, no od početka HNL-a nikom to nije uspjelo tri puta. Mamić bi mogao biti prvi.

- Motiv više mi je i pun Poljud. Zapravo, to je motiv za svakoga, čak i kad publika ne navija za tebe - kaže Mamić.

Na golu Hajduka bit će Lovre Kalinić, koji na Poljudu nikad nije izgubio od Dinama.

- Impresivno brani. Na utakmici ima rukometni broj obrana. Nažalost, povijest govori da u derbijima na Poljudu uvijek ima manje nogometa, a puno prekršaja, rasprava i ostalih stvari. Nadam se da će ovog puta biti drukčije - najavio je najveći hrvatski derbi mlađi Mamić.

Stariji brat, Zdravko, zbog tučnjave na prošlom derbiju ima suspenziju odlaska na Poljud, pa je, umjesto u Split s momčadi, ostao na Kornatima, gdje će gledati derbi.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • micek 23 01.09.2014.

    Koji je najbolji komentar na clanku

  • stenly 31.08.2014.

    kad je Korupcija u pitanju Dinamo bude prvi 100 godina a kada Mamiča makne sigorno bude Hajduk prvi jer Mamič je glava cijelog Nogometnog Saveza i tojetooooooooooo

  • ModriZagi 31.08.2014.

    zabranili ste Maminju dolazak pa je on razgovarao sa sucem da pošteno sudii a to znači opet ste najebali

Komentiraj...
Vidi sve komentare