To je to što me zanima!

Mamić je ispitan zbog 'dosjea': Ma to su samo moje bilješke

Mamić nema službeni izvod kaznene evidencije. Radi se o papiru na kojem je pisao svoje zabilješke o pojedincima, rekla je Zdravkova odvjetnica za Večernji list
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić izvadio je papire za koje je sam rekao kako su policijski dosjei BBB-ovaca Hrnjaka i Bauera u emisiji 'Nedjeljom u 2' čitajući kako imaju niz prijava za razbojstva. Zbog posjedovanja dosjea odmah nakon emisije Državno odvjetništvo ga je pozvalo na obavijesni razgovor, piše Večernji list. 

Utvrđivala se autentičnost tih 'dosjea' i odakle mu ti podaci.

- Zdravko Mamić nema službeni izvod kaznene evidencije. Radi se o papiru na kojem je napisao svoje zabilješke o pojedincima. Te su mu bilješke poslužile kada ih je policiji prijavljivao za djelo nasilničkog ponašanja - rekla je Mamićeva odvjetnica Jadranka Sloković i dodala kako je Mamićev razgovor s policajcima trajao vrlo kratko. 

Zabilješke su nastale na temelju informacija koje je dobio iz različitih neformalnih izvora.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • noname_1 21.12.2011.

    i zapelo mi za uho da zdravko mamić radi srcem i dušom za voljeni dinamo samo za 10.000 kuna. A plaću si povećao prošle godine u najvećoj recesiji. Jel i ostalima u klubu povećao plaće isto.

  • noname_1 21.12.2011.

    cirkusant...

  • noname_1 21.12.2011.

    tvrdio je da je uložio milijun eur-a u eduarda svojih novaca, u koliko 7-8 godina, to je 150.000 godišnje, ili cca 12.000 mjesečno, pa šta eduardo sve te godine nije primao plaću u dinamu nego je posuđivao od mamića, onda je mali stvarno bio pokvaren i trošio 70.000 kuna mjesečno, a i ta kuća koju mamić spominje da mu je kupio, šta je uknjižio kuću koju je svojim parama kupio na eduarda, e onda ako je tako bio naivan nek popuši lovu, i ja sam posudila jednom prijatelju u dobroj vjeri i iz ljubavi, nikad mi nije vratio, pa ne serem i plačem po novinama nego sam si rekla jbga stara mislila si da će ti vratiti ali eto nije, popušila si i to ti je pouka, baš mi je nekako drago da i njega tako prepametnog netko nasamari. Dobrotvor a toliko plače za tom lovom jer kaže da će na prosjački štap doći zbog eduarda, a u klubu pleše s roza perjem, za to se uvijek ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare