To je to što me zanima!

Mamić: Mandžukić odlazi, Vidu i Zeca ne dovodimo!

Izvršni dopredsjednik Dinama kaže kako ove zime neće dovoditi - nikoga! Za Zeca neću dati ni lipe, kaže Zdravko, koji je zadovoljan ovom jeseni
Vidi originalni članak

Ostavili smo Mandžukića ovoga ljeta u duhu rezultata i što sad? Imamo nezadovoljnog igrača, konstatirao je Zdravko Mamić nekoliko dana prije Temišvara, posljednje utakmice jesenskog dijela sezone. Već se tada dalo naslutiti da je rastanak Mandže i Dinama potpuno izvjesna stvar.
- Mandžukić može ići. Dobijemo li desetak milijuna eura, koliko mislimo da možemo dobiti, on je slobodan - rekao je Mamić za SN i dodao kako dozvole za odlazak imaju i Vrdoljak, Etto i Tomić.
U suprotnom smjeru prometa će biti puno manje. U klub neće doći nitko, jedino će 19-godišnji Antolić i dvije godine mlađi Vrsaljko iz Lokomotive preseliti u Maksimir. Kupovine ove zime - nema!
- Domagoj Vida nam se sviđa, ali u Osijeku ni ne pomišljaju da prihvate našu ponudu od milijun eura. Vida ima potencijal, no on bi igrač mogao postati tek dolaskom u Dinamo. Zec? Za njega sam prije mjesec dana htio dati 1,5 milijuna eura, ali sada ne dam li lipe. Ne, Dinamo nikoga neće dovoditi ove zime -kaže Mamić.
Dodao je prvi čovjek zagrebačkog kluba i kako je Kruno Jurčić "najformiraniji trener u Hrvatskoj", zaboravivši da je, primjerice, jedan Edoardo Reja u talijanskom nogometu gotovo 40-ak godina. Kazao je i kako "Sammira mediji žele otjerati, a taman je pripremljen na zahtjeve Dinama".
- Sammir Dinamu daje puno, a davat će i još više - tvrdiZdravko, koji želju da Dinamo prezimi u Europi naziva snom.
- Nemamo realno uporište za ostanak u Europi do proljeća. Na ovakav stadion ljudi ne žele dolaziti, a mediji nam ne dozvoljavaju da normalno radimo. Da se te dvije stvari promjene, Dinamo bi svake godine na proljeće igrao u Europi - uvjerava Zdravko.
Iako je nedavno po tko zna koji put najavio odlazak iz Dinama, par dana prije Božića tvrdi da bi Dinamo bez njega skroz potonuo...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Horned Reaper 22.12.2009.

    Sam da mi je vidjeti koja če budala dati 10 miliona za manđukića.

  • jimj 21.12.2009.

    HAJDUK SAMPION,ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE ALE,JEBEM TE DINAMOOOO,E MOJ DINAMO IZGUBIO SI SIGURNO OVO PRVENSTVO PRODAS LI MANDZUKICA,HAHAHHA

  • JAX 21.12.2009.

    nemogu vjerovati koliko ima kredita taj samir i kompa carlos

Komentiraj...
Vidi sve komentare