To je to što me zanima!

"Nadamo se da bi se situacija s Ademijem mogla popraviti"

U najavi gradskog derbija s Lokomotivom Zoran Mamić pričao je i o mogućnosti da Uefa pomiluje Arijana Ademija, ali i dodao da Dinamo prati tržište
Vidi originalni članak

Želimo nastaviti seriju pobjeda, zadržati prednost koju imamo i što bolje se pripremiti za ono što nas čeka dalje, rekao je Zoran Mamić u najavi utakmice s Lokomotivom.

Dinamo u nedjelju u 15 sati dočekuje 'lokose', a pobjedom bi nastavili niz te ostali u lijepoj prednosti pred Rijekom.

- Imaju dobru ekipu i rezultate. Poletni su, brzi i "živi" tako da trebamo biti jako oprezni. Rezultatski smo ih uvijek dobili, ali nikada nisu to bile jednostavne utakmice i moramo biti jako dobri

'Modri' u gradskom derbiju ne mogu računati na kartoniranog Stojanovića, ali se zato u kadar vraćaju Sigali, Antolić i Soudani. Iako su bodovi protiv Lokomotive praktički već upisani, trener je ipak rekao da neće biti šparanja za utakmice s Hajdukom.

- Ovo je prvenstvo, nemamo pravo na krivi korak i igrat će najbolji mogući sastav.

Mamić je nakon pobjede protiv Slaven Belupa u prošlom kolu bio nezadovoljan igrom, ali nakon detaljnije analize je ipak promijenio mišljenje.

- Moram priznati da sam u kasnijoj analizi utakmice malo promijenio sliku što mi je još jedna škola da ne trebam odmah nakon utakmice donositi zaključke. Nije bilo posebno dobro i možemo i moramo bolje, ali nije bilo niti onako loše kao što sam imao dojam i rekao nakon utakmice – rekao je trener Dinama pa detaljnije objasnio: 

- Htio bih da na utakmici pokažemo sve što vježbamo na treningu, a to nije uvijek tako i onda nisam zadovoljan. Recimo, kada igramo međusobno na treningu onda se igrači više "napale" na to i jači je intenzitet nego na utakmici u prvenstvu.

Za kraj je trener u vezi mogućih pojačanja na poziciji zadnjeg veznog rekao "pratimo tržište" i dodao: 

- Iskreno, negdje u dubini duše se nadamo da bi se situacija oko Ademija mogla popraviti. Uskoro je novo ročište pa ćemo vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • mitoskaja 12.03.2016.

    2u1?

  • Leonanapada 12.03.2016.

    ako se umiješao "vrsni pravnik" Vrbanović biti će kažnjen sa sto godina neigranja

  • DALMATINKA 12.03.2016.

    ajme opet on

Komentiraj...
Vidi sve komentare