Obavijesti

Sport

Komentari 40

"Nadamo se da bi se situacija s Ademijem mogla popraviti"

"Nadamo se da bi se situacija s Ademijem mogla popraviti"
1

U najavi gradskog derbija s Lokomotivom Zoran Mamić pričao je i o mogućnosti da Uefa pomiluje Arijana Ademija, ali i dodao da Dinamo prati tržište

VIDEO

Želimo nastaviti seriju pobjeda, zadržati prednost koju imamo i što bolje se pripremiti za ono što nas čeka dalje, rekao je Zoran Mamić u najavi utakmice s Lokomotivom.

Dinamo u nedjelju u 15 sati dočekuje 'lokose', a pobjedom bi nastavili niz te ostali u lijepoj prednosti pred Rijekom.

- Imaju dobru ekipu i rezultate. Poletni su, brzi i "živi" tako da trebamo biti jako oprezni. Rezultatski smo ih uvijek dobili, ali nikada nisu to bile jednostavne utakmice i moramo biti jako dobri

'Modri' u gradskom derbiju ne mogu računati na kartoniranog Stojanovića, ali se zato u kadar vraćaju Sigali, Antolić i Soudani. Iako su bodovi protiv Lokomotive praktički već upisani, trener je ipak rekao da neće biti šparanja za utakmice s Hajdukom.

- Ovo je prvenstvo, nemamo pravo na krivi korak i igrat će najbolji mogući sastav.

Mamić je nakon pobjede protiv Slaven Belupa u prošlom kolu bio nezadovoljan igrom, ali nakon detaljnije analize je ipak promijenio mišljenje.

- Moram priznati da sam u kasnijoj analizi utakmice malo promijenio sliku što mi je još jedna škola da ne trebam odmah nakon utakmice donositi zaključke. Nije bilo posebno dobro i možemo i moramo bolje, ali nije bilo niti onako loše kao što sam imao dojam i rekao nakon utakmice – rekao je trener Dinama pa detaljnije objasnio: 

- Htio bih da na utakmici pokažemo sve što vježbamo na treningu, a to nije uvijek tako i onda nisam zadovoljan. Recimo, kada igramo međusobno na treningu onda se igrači više "napale" na to i jači je intenzitet nego na utakmici u prvenstvu.

Za kraj je trener u vezi mogućih pojačanja na poziciji zadnjeg veznog rekao "pratimo tržište" i dodao: 

- Iskreno, negdje u dubini duše se nadamo da bi se situacija oko Ademija mogla popraviti. Uskoro je novo ročište pa ćemo vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara