To je to što me zanima!

Mamić prije puta na pripreme: Tražimo vrhunskog stopera

Igrači Dinama otputovali su na pripreme u turski Belek. Kruno Jurčić poveo je 25 igrača, a Zdravko Mamić potvrdio je kako su 'modri' još u potrazi za stoperom
Vidi originalni članak

Dinamovi nogometaši danas su otputovali na dvotjedne pripreme u Belek. Kruno Jurčić u Belek je poveo 25 nogometaša koji će se u nešto blažoj klimi no što je u Zagrebu boriti za dres hrvatskog prvaka. U avionu je svoje mjesto zauzeo i Lucho Ibanez koji se tek vratio iz Argentine.

Među putnicima su i novi igrači Zvonko Pamić i Said Husejinović te tri mlada stopera koji bi trebali biti pomoć jedinom iskusnom stoperu u momčadi, Josipu Šimuniću. No čini se kako 'modri' ne namjeravaju ostati samo na Šimuniću i 'klincima'.

- Zadovoljan sam s onime što smo do sada napravili u prijelaznom roku. No to nije kraj jer mi i dalje tražimo jednog vrhunskog stopera - rekao je Zdravko Mamić prije odlaska u Belek. 

Zajedno s igračima i stručnim stožerom krenuo je i bračni par Barišić te Zoran Mamić. Dinamo će u Beleku ostati do 25. siječnja nakon čega se vraćaju u Zagreb odakle će 29. krenuti na završne pripreme u Međugorje. Do tada bi u 'modroj' svlačionici mogao osvanuti i pokoji novi igrač.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • deyooo13 09.01.2013.

    slika 5 - ma nema boljeg nego kad se dva čobana idu slikat s Mamićem...

  • keda_1 09.01.2013.

    Puljica su tolko hvalili, da su ga poslali na posudbu u lokomotivu. On ni mogo igrat ni kad je protiv mene igro, a igro sam u trecoj ligi..

  • amk7 09.01.2013.

    imao si vrhunskog stopera. zove se domagoj vida

Komentiraj...
Vidi sve komentare