To je to što me zanima!

Mamić: Stvara se fama da nam suci pomažu, a to nije korektno

Jako sam razočaran reakcijama iz Rijeke iako jako poštujem taj klub i cijenim sve što su napravili, reagirao je Zoran Mamić na izjave koje dolaze iz Rijeke prije sutrašnjeg derbija
Vidi originalni članak

Veselimo se utakmici i ambijentu koji nas čeka. Želimo potvrditi da smo najbolji u Hrvatskoj. Nervoze nema, atmosfera je jako dobra, vlada pozitivna 'vibra' u momčadi, rekao je uoči utakmice s Rijekom Zoran Mamić.

Ponovno je strateg 'modrih' najavio igru na pobjedu u sutrašnjem derbiju na Rujevici (20.00).

- Bod me ne bi zadovoljio, očekujem da Rijeka bude agresivna i čvrsta. Oni imaju nekoliko dobrih pojedinaca, ali su ipak puno bolji kao momčad - dodao je Mamić.

Trener Dinama je potvrdio da će Marko Pjaca biti u kadru za utakmicu, ali da ipak neće igrati od početka, a osvrnuo se i na pucanje penala.

- Nakon sastanka će se znati tko će pucati penal ako ćemo ga imati. Ali ako netko u tom trenutku bude sigurniji, to prepuštam njima na terenu - kaže Mamić, koji se osvrnuo i na prošli derbi na Rujevici kada je Dinamo izgubio 2-1 i to nakon crvenog kartona Taravela.

- Sigurno ćemo igračima savjetovati da izbjegnu provokacije da nam se ne ponovi takva stvar - rekao je Mamić, a onda se za kraj osvrnuo i na priču o suđenju:

- Jako sam razočaran reakcijama iz Rijeke iako jako poštujem taj klub i cijenim sve što su napravili. Prvi put ću reći neke detalje jer se stalno stvara fama da se Dinamu pomaže, a to nije korektno - rekao je Mamić i izdvojio nekoliko utakmica u kojima smatra da je Dinamo oštećen protiv Rijeke.

- U posljednjoj utakmici na Rujevici Taravel je opravdano dobio crveni karton, ali je i nekoliko igrača Rijeke moglo dobiti drugi žuti karton. Lani kad je bilo 2-2 Strahonja nam je isključio igrača. Ove sezone na početku kad je bilo neriješeno na Maksimiru oštećeni smo za penal na početku utakmice, a prije dvije godine u uzvratu Kupa kod 0-0 nam nije sviran čisti penal nakon igranja rukom Kvržića - završio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • ibracadabra09 19.04.2016.

    Kako bi Mamić rekao, ne pomaže se Dinamu nego se sudi na štetu ostalih klubova, pjesnički nema šta :D

  • POTPEC 19.04.2016.

    Drugovi Mamići i njihovi poltroni uvlakači ne stvara se fama, nego se to vidi na terenu i snimkama. Dinamo ima vrhunsku ekipu za našu ligu, ali nemaju najvažnije TRENERA I NAVIJAČE. Ali zato u rezervi imaju suce, direktore i trenere suparničkih momčadi.

  • POTPEC 19.04.2016.

    Drugovi Mamići i njihovi poltroni uvlakači ne stvara se fama, nego se to vidi na terenu i snimkama. Dinamo ima vrhunsku ekipu za našu ligu, ali nemaju najvažnije TRENERA I NAVIJAČE. Ali zato u rezervi imaju suce, direktore i trenere suparničkih momčadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare