Obavijesti

Sport

Komentari 135

Mamić: Stvara se fama da nam suci pomažu, a to nije korektno

Mamić: Stvara se fama da nam suci pomažu, a to nije korektno
6

Jako sam razočaran reakcijama iz Rijeke iako jako poštujem taj klub i cijenim sve što su napravili, reagirao je Zoran Mamić na izjave koje dolaze iz Rijeke prije sutrašnjeg derbija

VIDEO

Veselimo se utakmici i ambijentu koji nas čeka. Želimo potvrditi da smo najbolji u Hrvatskoj. Nervoze nema, atmosfera je jako dobra, vlada pozitivna 'vibra' u momčadi, rekao je uoči utakmice s Rijekom Zoran Mamić.

Ponovno je strateg 'modrih' najavio igru na pobjedu u sutrašnjem derbiju na Rujevici (20.00).

- Bod me ne bi zadovoljio, očekujem da Rijeka bude agresivna i čvrsta. Oni imaju nekoliko dobrih pojedinaca, ali su ipak puno bolji kao momčad - dodao je Mamić.

Trener Dinama je potvrdio da će Marko Pjaca biti u kadru za utakmicu, ali da ipak neće igrati od početka, a osvrnuo se i na pucanje penala.

- Nakon sastanka će se znati tko će pucati penal ako ćemo ga imati. Ali ako netko u tom trenutku bude sigurniji, to prepuštam njima na terenu - kaže Mamić, koji se osvrnuo i na prošli derbi na Rujevici kada je Dinamo izgubio 2-1 i to nakon crvenog kartona Taravela.

- Sigurno ćemo igračima savjetovati da izbjegnu provokacije da nam se ne ponovi takva stvar - rekao je Mamić, a onda se za kraj osvrnuo i na priču o suđenju:

- Jako sam razočaran reakcijama iz Rijeke iako jako poštujem taj klub i cijenim sve što su napravili. Prvi put ću reći neke detalje jer se stalno stvara fama da se Dinamu pomaže, a to nije korektno - rekao je Mamić i izdvojio nekoliko utakmica u kojima smatra da je Dinamo oštećen protiv Rijeke.

- U posljednjoj utakmici na Rujevici Taravel je opravdano dobio crveni karton, ali je i nekoliko igrača Rijeke moglo dobiti drugi žuti karton. Lani kad je bilo 2-2 Strahonja nam je isključio igrača. Ove sezone na početku kad je bilo neriješeno na Maksimiru oštećeni smo za penal na početku utakmice, a prije dvije godine u uzvratu Kupa kod 0-0 nam nije sviran čisti penal nakon igranja rukom Kvržića - završio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome