To je to što me zanima!

Dinamo rutinski protiv Belupa, Rodić primio tragikomičan gol

Dinamo je u 7. kolu HNL-a slavio na gostovanju protiv Slaven Belupa u Koprivnici. "Modri" su slavili 3-1 golovima Fatosa Beqiraja i Fernandesa koji je zabio dvaput...
Vidi originalni članak

Dinamo se vratio na pobjednički kolosijek nakon debakla protiv bečke Austrije. "Modri" su u 7. kolu HNL-a slavili u Koprivnici protiv Slaven Belupa 3-1. Dinamo je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 7. minuti utakmice. 

Sammir je predvodio "modre" kao kapetan i odličnom loptom izbacio je Fatosa Beqiraja koji je bio na rubu zaleđa. Beqiraj je zaobišao Rodića i zabio za vodstvo.

No nije dugo trajalo gostujuće vodstvo. Slaven Belupo je u 18. minuti utakmice izjednačio nakon pogreške Šimunovića. Novinić je bio strijelac za Belupo. 

Travnjak u Koprivnici nije bio u dobrom stanju. Najblaže rečeno. Voda uz rubove terena stvarala je velike probleme igračima. No gol koji je primio Silvio Rodić spada u tragikomediju. 

Sammir je izveo slobodan udarac u 25. minuti utakmice. Lopta se odbila od Fernandesa, domaći golman trebao ju je samo pokupiti, ali krivo je procijenio njenu rotaciju i primio je smiješan gol. 

Dinamo je potvrdio pobjedu golom Fernandesa u sudačkoj nadoknadi.

Dinamo su s klupe vodili sportski direktor Zoran Mamić i pomoćni trener Damir Krznar. Sammir je igrao od prve minute s kapetanskom trakom na ruci. 

Šansu je dobio i Antolić, a Beqiraj je bio u vrhu napada. Ruben Lima igrao je lijevog beka, a Alen Halilović ušao je u drugom dijelu.

Mamić: Bilo je zanimljivo 

Zasluženo smo dobili. Bilo je interesantno voditi utakmicu iz ove perspektive. Bio sam i prije na klupi, ali nikad u ovoj ulozi. Bilo je zanimljivo. Čestitam Belupu, ali bilo smo bolji. Dečki su ispunili sve što smo od njih tražili, rekao je Zoran Mamić.

Nakon dugo vremena u prvom sastavu bio je Fatos Beqiraj.

- Sreća da imamo opciju kao što je Fatos. Soudani je bio u problemima i htjeli smo ga odmoriti pa je Fatos dobio šansu. Zaslužio ju je - dodao je mlađi Mamić.

HNL, 7. kolo:

Slaven Belupo - Dinamo 1-3

LIVE, Slaven Belupo - Dinamo:

94' GOOOOOOL! Fernandes je zabio za 3-1.

78' Nastavljena je utakmica.

76' Bad Blue Boysi zasuli su travnjak s nekoliko baklji, sudac Ivan Bebek prekinuo je utakmicu.

70' Dinamo opet dominira. Rodić je reagirao sjajno u par navrata i spriječio treći gol Dinama.

55' Slaven Belupo stišće, umalo su domaći izjednačili nakon poigravanja Sandomierskog, ali Glavica je promašio.

45' Gotovo je prvo poluvrijeme u Koprivnici. Dinamo vodi 2-1.

25' GOOOL! Dinamo opet vodi. Kakav gol! Sammir je izveo slobodan udarac. Lopta se odbila od Fernandesa i prevarila golmana Rodića koji je primio početnički gol. Nevjerojatno...

20' Ekspresno su odgovorili domaćini na vodstvo Dinama. 

18' GOOOOOL! Slaven Belupo zabio je za 1-1. Novinić je strijelac za domaće. 

10' Dinamo je poveo nakon boljeg ulaska u utakmicu. "Modri" su zabili praktički iz prve prave šanse.

7' GOOOOOOL! Dinamo vodi 1-0 golom Fatosa Beqiraja iz vrlo sumnjive situacije. Sammir je dao sjajnu loptu, a Beqiraj je bio na rubu zaleđa. Zastavica pomoćnog suca ostala je dolje, a Fatos je zaobišao golmana domaćih i zabio za 1-0.

1' Počela je utakmica u Koprivnici. Dinamo igra u sastavu: Sandomierski - Pinto, Šimunović, Addy, Lima - Ademi - Fernandes, Antolić, Sammir, Čop - Beqiraj. Slaven Belupo je u sljedećem sastavu: Rodić - Plazanić, Edson, Grgić, Melnjak - Crepulja, Gregurina - Rak, Brlek, Delić - Novinić

Idi na 24sata

Komentari 143

  • nathan23 25.08.2013.

    Čitam ove komentare i ne mogu vjerovati koliko možete ljudi s..ti po Dinamu bez obzira za koji klub navijate! Dinamo je moj klub i bit će to zauvijek bez obzira koji idioti i loe željni kreteni sjedili na klupi,u upravi ili tko bio direktor. ZAUVIJEK DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • kova11 25.08.2013.

    ....momentalno Rijeka igra najbolji nogomet u Hr!

  • kova11 25.08.2013.

    Rodić oduvjek brani zicere a dobiva"pacarske" golove.....to je "normalno" u Belupu,ali nije mi jasno zašto suci moraju stalno pomagat dinamu?????? 1.gol-čisto zaleđe,suci sude domaćinski za dinamo bez obzira gdje se igra,svugdje i uvjek! E maminjo,maminjo...eee hns! jebeš prvenstvo gdje se unaprijed zna tko će biti prvak! Šteta a HR nogomet,šteta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare