Obavijesti

Sport

Komentari 143

Dinamo rutinski protiv Belupa, Rodić primio tragikomičan gol

Dinamo rutinski protiv Belupa, Rodić primio tragikomičan gol
11

Dinamo je u 7. kolu HNL-a slavio na gostovanju protiv Slaven Belupa u Koprivnici. "Modri" su slavili 3-1 golovima Fatosa Beqiraja i Fernandesa koji je zabio dvaput...

VIDEO

Dinamo se vratio na pobjednički kolosijek nakon debakla protiv bečke Austrije. "Modri" su u 7. kolu HNL-a slavili u Koprivnici protiv Slaven Belupa 3-1. Dinamo je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 7. minuti utakmice. 

Sammir je predvodio "modre" kao kapetan i odličnom loptom izbacio je Fatosa Beqiraja koji je bio na rubu zaleđa. Beqiraj je zaobišao Rodića i zabio za vodstvo.

No nije dugo trajalo gostujuće vodstvo. Slaven Belupo je u 18. minuti utakmice izjednačio nakon pogreške Šimunovića. Novinić je bio strijelac za Belupo. 

Travnjak u Koprivnici nije bio u dobrom stanju. Najblaže rečeno. Voda uz rubove terena stvarala je velike probleme igračima. No gol koji je primio Silvio Rodić spada u tragikomediju. 

Sammir je izveo slobodan udarac u 25. minuti utakmice. Lopta se odbila od Fernandesa, domaći golman trebao ju je samo pokupiti, ali krivo je procijenio njenu rotaciju i primio je smiješan gol. 

Dinamo je potvrdio pobjedu golom Fernandesa u sudačkoj nadoknadi.

Dinamo su s klupe vodili sportski direktor Zoran Mamić i pomoćni trener Damir Krznar. Sammir je igrao od prve minute s kapetanskom trakom na ruci. 

Šansu je dobio i Antolić, a Beqiraj je bio u vrhu napada. Ruben Lima igrao je lijevog beka, a Alen Halilović ušao je u drugom dijelu.

Mamić: Bilo je zanimljivo 

Zasluženo smo dobili. Bilo je interesantno voditi utakmicu iz ove perspektive. Bio sam i prije na klupi, ali nikad u ovoj ulozi. Bilo je zanimljivo. Čestitam Belupu, ali bilo smo bolji. Dečki su ispunili sve što smo od njih tražili, rekao je Zoran Mamić.

Nakon dugo vremena u prvom sastavu bio je Fatos Beqiraj.

- Sreća da imamo opciju kao što je Fatos. Soudani je bio u problemima i htjeli smo ga odmoriti pa je Fatos dobio šansu. Zaslužio ju je - dodao je mlađi Mamić.

HNL, 7. kolo:

Slaven Belupo - Dinamo 1-3

LIVE, Slaven Belupo - Dinamo:

94' GOOOOOOL! Fernandes je zabio za 3-1.

78' Nastavljena je utakmica.

76' Bad Blue Boysi zasuli su travnjak s nekoliko baklji, sudac Ivan Bebek prekinuo je utakmicu.

70' Dinamo opet dominira. Rodić je reagirao sjajno u par navrata i spriječio treći gol Dinama.

55' Slaven Belupo stišće, umalo su domaći izjednačili nakon poigravanja Sandomierskog, ali Glavica je promašio.

45' Gotovo je prvo poluvrijeme u Koprivnici. Dinamo vodi 2-1.

25' GOOOL! Dinamo opet vodi. Kakav gol! Sammir je izveo slobodan udarac. Lopta se odbila od Fernandesa i prevarila golmana Rodića koji je primio početnički gol. Nevjerojatno...

20' Ekspresno su odgovorili domaćini na vodstvo Dinama. 

18' GOOOOOL! Slaven Belupo zabio je za 1-1. Novinić je strijelac za domaće. 

10' Dinamo je poveo nakon boljeg ulaska u utakmicu. "Modri" su zabili praktički iz prve prave šanse.

7' GOOOOOOL! Dinamo vodi 1-0 golom Fatosa Beqiraja iz vrlo sumnjive situacije. Sammir je dao sjajnu loptu, a Beqiraj je bio na rubu zaleđa. Zastavica pomoćnog suca ostala je dolje, a Fatos je zaobišao golmana domaćih i zabio za 1-0.

1' Počela je utakmica u Koprivnici. Dinamo igra u sastavu: Sandomierski - Pinto, Šimunović, Addy, Lima - Ademi - Fernandes, Antolić, Sammir, Čop - Beqiraj. Slaven Belupo je u sljedećem sastavu: Rodić - Plazanić, Edson, Grgić, Melnjak - Crepulja, Gregurina - Rak, Brlek, Delić - Novinić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu