To je to što me zanima!

Mamić uoči Opatije: Izbacili su Zagreb i zaslužuju naš respekt

OSMINA FINALA Dinamo u srijedu igra protiv NK Opatije. Zoran Mamić rekao je da će kombinirati sa sastavom, ali i upozorio kako je protivnik izbacio Zagreb iz Kupa
Vidi originalni članak

Dinamo u srijedu gostuje u Opatiji u osmini finala Kupa. 'Modri' su se vratili na pobjednički kolosijek nakon euroblamaže u Salzburgu. 

U nedjelju je Osijek na Maksimiru dobio pet komada, a Dinamo će tražiti nastavak niza u susretu s NK Opatijom.

- Mislim da nije potrebno govoriti kako smo favoriti. Uz dužan respekt prema domaćinima, u Opatiju dolazimo po sigurnu pobjedu i prolaz - rekao je Dinamov trener Zoran Mamić, prenosi službena stranica kluba.

- U nedjelju smo imali utakmicu, u subotu nas čeka težak ispit u Splitu i zato ćemo kombinirati sa sastavom u Opatiji. Svi igrači u našoj svlačionici s razlogom su ovdje, utakmica je puno i normalno je da ćemo rotirati - rekao je Mamić i dodao:

- Opatija je u prošlom kolu izbacila Zagreb, a mi smo sa Zagrebom igrali neriješeno. Kup je specifično natjecanje, ne samo kod nas, a Opatija zaslužuje respekt. Znamo da moramo biti pravi kako bismo prošli.

Dinamo putuje u Opatiju na dan utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Mika75 28.10.2014.

    Ma koja Opatija!!, ako se Opatije moramo bojati onda stvarno nismo za niš, ma ja osobno mislim da ćemo Opatiji laganini utrpati isto kao i Osijeku!!

  • bbbdado 28.10.2014.

    Na mladima svijet ostaje

  • POTPEC 28.10.2014.

    Zdravko Maminjo više ni rečenicu ne može sastaviti otkad mu je mecena u zatvoru, a Zoran priprema častan uzmak prije spuštanja zastora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare