To je to što me zanima!

Mamić za Kurir: Navijat ću za Srbiju na SP-u u Africi

Zdravko Mamić je u razgovoru za srpske medije potvrdio da će na Svjetskom prvenstvu u JAR-u navijati za Srbiju te da vjeruje u njihovog izbornika
Vidi originalni članak

Sretan sam zbog uspjeha Srbije i Slovenije i što ćete igrati na Svjetskom prvenstvu. Znam da ima puno onih koji će mi iz niskih pobuda to zamjeriti, ali, uprkos njima, ja ću vam držati palčeve u Južnoj Africi, rekao je izvršni dotpredsjednik zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić za srpski Kurir. Izbornika srpske reprezentacije Radomira Antića ne poznaje osobno, no vjeruje da mogu učiniti puno na SP-u zbog iskustva koje ima.
- Znam da je u pitanju trenerski gigant i mislim da on na ovom SP može da napravi čudo - kaže Mamić.
- Srbija je do sada imala puno bolje igrače nego što su bili rezultati, a smatram da vam je nedostajao kult reprezentacije, kao što ga ima Hrvatska. Vidim da se to promjenilo i da polako dolazi na svoje mjesto - optimističan je Mamić.
Za nikad aktualniju regionalnu ligu kaže da kao idejni začetnik prije pet godina za to nije bilo dobre volje među klubovima da se ideja konačno realizira.
- Ekstremni pojedinci su to iskoristili da bi me prikazali kao jugonostalgičara i protivnika Hrvatske. Mislim da su klubovi jedini krivci, odnosno ljudi koji sjede na čelnim pozicijama. Države s prostora bivše Jugoslavije međusobno surađuju u gospodarstvu i, kulturi, glazbi, a samo mi u stojimo. Nogomet nam propada, a mi ne radimo ništa. Zbog toga mislim da smo glupi, nesposobni i primitivni - jasan je bio Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • predsjednik03 04.02.2010.

    MA MRŠ u pičku materinu srbendo smrdljiva

  • predsjednik03 04.02.2010.

    BRAT ZA BRATA!

  • burek sa sirom 04.02.2010.

    ajde brate mili, taj nit sam ne zna šta bi. ne bi se čudio da jednog dana kad igra dinamo protiv celja navija za celje

Komentiraj...
Vidi sve komentare