To je to što me zanima!

Man. United zabranio četvorici novinara dolazak na presicu zbog priče o treneru Ten Hagu

Takva direktiva došla je od Andrewa Warda, direktora komunikacija Manchester Uniteda, a sve zbog priče o navodnom raskolu u svlačionici
Vidi originalni članak

Vi ne možete ući.

Glavnog izvjestitelja Sky Sportsa Kaveha Solekhola, glavnog dopisnika Manchester Evening Newsa Samuela Luckhursta, Davida McDonnella iz Mirrora i Roba Dawsona iz ESPN-a dočekala je odbijenica na vratima medijskog centra na Old Traffordu uoči ligaškog okršaja Manchester Uniteda i Chelseaja.

ŠTO JE MISLIO?! VIDEO Pogledajte amaterske greške golmana od 53 mil. eura

Zbog priče o Ten Hagu im zabranili dolazak na presicu

Takva direktiva došla je od Andrewa Warda, direktora komunikacija Manchester Uniteda, a sve zbog priče o navodnom raskolu u svlačionici. Naime, pojedini engleski mediji pisali su da se trener Erik ten Hag suočava s pobunom u svlačionici zbog nekoliko članova momčadi koji su razočarani njegovim upravljanjem klubom.

- Poduzeli smo radnje protiv nekoliko medijskih organizacija, ne zato što su objavljivali priče koje nam se ne sviđaju, već zato što su to činili bez da su nas prethodno kontaktirali kako bismo imali priliku komentirati, osporiti ili staviti situaciju u kontekst - kazao je glasnogovornik kluba.

LIGA PRVAKA VIDEO Remi u jednoj od najluđih utakmica ove sezone! United opet prosuo veliku prednost

Kriza na Old Traffordu

Podsjetimo, Manchester United je porazom od Newcastlea pao na 7. mjesto na tablici Premiershipa, dok će posljednje kolo grupne faze Lige prvaka, odnosno okršaj s Bayernom, dočekati kao zadnja momčad skupine.

- Uvijek imamo problema. Znam da je vaš posao to vidjeti. Postižemo različite rezultate kod kuće i u gostima. Imamo taj problem i moramo ga prevladati. To je istina - kazao je trener "crvenih vragova".

SLAVIO I MILAN VIDEO Newcastle potopio Man. United, koji tone sve dublje...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • universe 05.12.2023.

    Hag očito ima gadnu otpremninu u slučaju otkaza.

  • __Che__ 05.12.2023.

    ovi su u vecem raspadu nego hajduk i dinamo zajedno 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare