Obavijesti

Sport

Komentari 8

VIDEO Remi u jednoj od najluđih utakmica ove sezone! United opet prosuo veliku prednost

VIDEO Remi u jednoj od najluđih utakmica ove sezone! United opet prosuo veliku prednost

Manchester United je remizirao s Galatasarayom (3-3) nakon što je vodio 3-1, a veliki preokret napravio je i PSV koji je svladao Sevillu nakon što je gubio 2-0. Rakitić je asistirao Ramosu za prvi gol

VIDEO

Nogometaši Seville poraženi su na domaćem terenu od PSV-a s 2-3, u petom kolu skupine B Lige prvaka, premda su vodili 2-0 do 68. minute.

Tim rezultatom Sevilla je izgubila svaku šansu za prolaz u osminu finala ovog natjecanja, ali još uvijek može biti treća i time nastaviti europski put kroz Europsku ligu. PSV je, pak, bitno povećao šanse za prolaz u osminu finala.

Rakitić asistirao, Sevilla prosula sve 

Sevilla je povela u 24. minuti kada je hrvatski nogometaš Ivan Rakitić izveo slobodan udarac, pronašao je Sergija Ramosa koji je zatresao gostujuću mrežu.

Asistenciju Ivana Rakitića pogledajte OVDJE 

U prvom dijelu Sevilla je postigla još jedan pogodak, koji je poništen zbog prethodnog igranja rukom, a domaći napadač En-Nesyri je pogodio okvir vrata. Imao je i PSV dosta prilika, ali se na odmor otišlo uz 1-0 domaćina.

Champions League - Group B - Sevilla v PSV Eindhoven

Pogodak Sergija Ramosa bio je jubilarni 10.000 u povijesti Lige prvaka.

Sevilla je udvostručila prednost u 47. minuti kada je En-Nesyri kontranapad okrunio golom za 2-0. No, domaćina je u probleme ugurao Argentinac Ocampos koji je u 63. i 66. minuti zaradio dva žuta kartona, a već u 68. su gosti iskoristili igrača više. Pogodak za 1-2 postigao je Saibari.

Champions League - Group B - Sevilla v PSV Eindhoven

Bio je to samo uvod u potpuni preokret jer je Gudelj u 81. pogodio vlastitu mrežu za 2-2, dok je Pepi u 92. minuti zabio za izuzetno važnu pobjedu Nizozemaca.

Arsenal je u ovoj skupini osigurao prolaz u osminu finala. Drugi PSV sada ima osam bodova, Lens je na pet, a Sevilla na dva boda. Kasnije u srijedu igraju na Emirates stadionu Arsenal i Lens, dok u zadnjem kolu Sevilla gostuje kod Lensa, a Arsenal kod PSV-a.

U Istanbulu su Galatasaray i Manchester United odigrali nevjerojatnu i iznimno napetu utakmicu koja je završila bez pobjednika 3-3. Ostale su time obje momčadi, zajedno s FC Kopenhagenom, u borbi za drugim mjestom i plasmanom u osminu finala.

United na pragu ispadanja iz Lige prvaka 

Ove su dvije momčadi uzbudljivu utakmicu odigrali i na Old Traffordu gdje je Galatasaray slavio 3-2. Možda čak i napetije bilo je u Istanbulu gdje je bilo vatreno od prve minute, a gosti su već do 18. minute vodili 2-0.

Champions League - Group A - Galatasaray v Manchester United

Odlični Argentinac Garnacho u 11. minuti je postigao prvi pogodak, dok je sjajni pogodak u 18. zabio Bruno Fernandes kada je zakucao loptu u domaće rašlje za 2-0 Manchester Uniteda.

Prvi gol pogledajte OVDJE, a drugi gol OVDJE 

Galatasaray nije zbog dva primljena gola pokleknuo već je u 29. minuti smanjio na 1-2 nakon što je Ziyech pogodio iz slobodnog udarca, a mogao je do odmora izbjeći rezultatski minus. Krajem prvog dijela Icardi je zabio za 2-2, ali je pogodak poništen zbog milimetarskog zaleđa.

Prvi gol Galatasaraya pogledajte OVDJE 

Champions League - Group A - Galatasaray v Manchester United

Sa svih strana sijevalo je i u drugom poluvremenu. U 55. minuti je McTominay dodatno povećao prednost gostiju s Otoka te je zabio za 3-1, ali još jednom se domaćin vratio iz minusa od dva pogotka.

Gol pogledajte OVDJE 

U 62. minuti opet je Ziyech zatresao mrežu iz slobodnog udarca, ali uz veliku pomoć gostujućeg vratara Onane koji je grubo pogriješio, dok je u 71. minuti Akturkoglu postigao sjajan gol za 3-3. Lijepo je primio i u trku žestoko opalio te pogodio bliži kut suparničkih vrata.

Gol za 3-2 pogledajte OVDJE, a za 3-3 OVDJE

Champions League - Group A - Galatasaray v Manchester United

Do kraja su obje momčadi imale niz dobrih prilika za pogodak i pobjedu. Tresao se i domaći okvir vrata, ali je završilo bez pobjednika.

U nastavku večeri Bayern u Muenchenu igra protiv FC Kopenhagena. Bavarci su sigurni prvi, a iza njihovih leđa Galatasaray ima pet, a Danci i Manchester United po četiri boda. U zadnjem kolu igraju Manchester United - Bayern i FC Kopenhagen - Galatasaray.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše